Četiri mladića napala ženu i dete: Novosadska policija na nogama!

Renegade-Ns

Iskusan
Poruka
6.666
Nekada se verovalo da se žene i deca ne diraju izgleda da je sve otišlo u 3 lepe i da sada sve može,mada realno i vesti su šture ko zna šta je tu stvarno bilo

Poslednjih godina ucestala su premlacivanja u NS iz cistog hira kao sto su ubili nesretnog Blekija. Tu stradaju i klinci, evo moja koleginica mi nedavno kaze da su joj sina koji ima 16 godina , brutalno pretukla grupa huligana bez ikakvog povoda. Jednostavno sve cesce se to desava i to nisu vise izolovani incidenti, previse je huligana i narkomana na ulicama.

Poslednjih godina ucestala su premlacivanja u NS iz cistog hira kao sto su ubili nesretnog Blekija. Tu stradaju i klinci, evo moja koleginica mi nedavno kaze da su joj sina koji ima 16 godina , brutalno pretukla grupa huligana bez ikakvog povoda. Jednostavno sve cesce se to desava i to nisu vise izolovani incidenti, previse je huligana i narkomana na ulicama.
Uvukao se neki bes u mlade ljude.

gde su one junacine iz Levijatana da brane majke i decu

valjda je braniti decu vaznije od braniti pekinezere i civave

1095289_levijatan.jpg

Vojvodjanski Madjari i Vojvodjanski Srbi su se zbratimili od kako su došli Crnogorci, Bosanci i Kosovari.

TAKO NAM DOBRO IDE DA NAS JE PROSTO SRAMOTA!!!

Samo vi glasajte za SNS.

Треба оформити фракцију која ће интервенисати мимо полиције. Без закона који штити агресоре.

To su Narodne patrole sa Damnjanom Knezevicem. Pogledaj po netu sta im radi policija, presrecu ih i privode non-stop. Tako se rezim ponasa prema nekom ko ga realno ugrozava.

A kad su to radili Djilasu, na primer, ili nekom drugom od opozicionih politicara? To je najbolji znak ko je prava opozicija.

I naravno, dostupnost medija. Jeste li se pitali zasto nekih NIKAD, ali NIKAD nema ni u jednom mediju koji ima nacionalnu gledanost, a nema ih ni u onim "opozicionim"? A neki drugi se ne skidaju sa istih.

Back