ČETIRI KANDIDATA ZA JEDNU FOTELJU Ovi ljudi imaju najveće šanse da vode VLADU SRBIJE

Ko će biti premijer?

• Brnabić

glasova: 8 34,8%
  • Nedimović

glasova: 8 34,8%
  • Mali

glasova: 5 21,7%
  • Vučević

glasova: 1 4,3%
  • Neko peti

glasova: 1 4,3%

• Ukupno glasova
    23

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.691
Prema "Blicovim" nezvaničnim informacijama, ona je i dalje "u igri" da nastavi da vodi vladu, ali nije jedina koja je viđena na to mesto. Kako se spekuliše, osim nje velike šanse ima i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, ministar finansija Siniša Mali, kao i njegov kolega iz vlade, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, koji je bio i prvi na listi SNS na upravo završenim izborima.

20200623_172802.jpg

https://www.blic.rs/vesti/politika/izbori-2020-rezultati-vlada-srbije-premijer/vlc9e1c

Zaista uzbudljivo i neizvesno.

Mislim da će biti Nedimović.

Šta mislite?

Наћи ће Вучић некога ван СНС-а, или неког потпуно маргиналног СНС-овца.Не може он дозвилити да су странци постоји човек бр.2, прво иде он па празних 5 места.
Можда задржи Брнабићку.

A sta kaze Petar Celik, Dundjer, i Nogo? Ko ce voditi njihovu vladu?

Zar ti ne simpatišeš gospodina Čelika, što njegovo telo, što njegove stavove?

Naime, on je onomad izdao naređenje da se vrše ubistva natovaca, demokrata i tako tih nepoželjnih elemenata, što i ti voliš.

Javi mu se da ti da spisak.

Zar ti ne simpatišeš gospodina Čelika, što njegovo telo, što njegove stavove?

Naime, on je onomad izdao naređenje da se vrše ubistva natovaca, demokrata i tako tih nepoželjnih elemenata, što i ti voliš.

Javi mu se da ti da spisak.
Podrzavam. Ali Dundjer odnosno Pusara je reko da drzava nece biti "narodna," a to je bolje.

Ali sad kad Vucic jevropi i snejksu postavi Cedu Jovanovica za nekog kurcevog ministra, pa to ce biti shokovi :D

U najgorem slučaju, biće kao Jeremija što je svečano objavio da napušta stranku zbog gej parade pa posle dotrčao nazad i pitao da li može i on da učestvuje.

Ali sad kad Vucic jevropi i snejksu postavi Cedu Jovanovica za nekog kurcevog ministra, pa to ce biti shokovi :D

Неће.

Овладали су давно вештином двомисли. Могу истовремено да све Хрвате жигошу усташама и шене пред лезбејским Хрватицама као премијерима Србије, и тако даље, и тако даље.

Неће то на њих оставити баш никакав утисак.

Вучић ће себе окружити неспособним, корумпираних и неомиљеним људима, тако да нико од њих не може да му угрози популарност.
Da.

Samo grešiš ako misliš da je Vučić kao rupa u toj krofni, išta sposobniji.

Неће.

Овладали су давно вештином двомисли. Могу истовремено да све Хрвате жигошу усташама и шене пред лезбејским Хрватицама као премијерима Србије, и тако даље, и тако даље.

Неће то на њих оставити баш никакав утисак.

Ma znam, ali bice ipak jako zabavno citati te izgovore i opravdanja :D

Neko vece mi pasenog vatreno tvrdi da ne sme Vucic da potpise nezavisnost KiM, imace haos na ulicama, gorece Beograd.

Ja mu kazem, isto to mi je prijatelj u USA govorio pre 4 godine kada je postavljao lezbo-ujnu za premijera - gorece Beograd.

Ovom iz USA sam tada rekao - moj pobratime, suvise si dugo u Americi.

Pasenog je insistirao na opkladi, pa sam rado prihvatio.

Back