Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ustaso, ne budi nazy![]()
vizija srbija u evropi sa evropskim zakonima > srbija uz rusiju opkoljena [okruzena] E.U.
Pa nemoze patriJota da bude ustasaUstase ste vi LDP-ovce , mi smo Cetnici
![]()
![]()
Pa nemoze patriJota da bude ustasaUstase ste vi LDP-ovce , mi smo Cetnici
![]()
![]()
Pa to je isto. Zato i kazem da ja nisam ustasa kako me optuzujes, nego ti...
IZgleda da nije perac WC, vec onaj sto pravi performanse na ulici za sitnis.
Razumem ga, tezak je to zivot.
Pa vidis da si ustasapokusavas da izjednacis antifasiste i fasiste, ali ti ne ide, yebiga istorija je drugacije zapisala i zapamtila moje (Cetnike) i tvoje (Ustase), a sada sto bi ti to izjednacio, yebiga Ustase ti bile i ostale u familiji, nije krv voda
![]()
LOL
IZgleda da nije perac WC, vec onaj sto pravi performanse na ulici za sitnis.
Razumem ga, tezak je to zivot.
pa naravno da nije socijalni slucaj placao bi finansiranje zemlje koja je ucestvovala u bombardovanju SRJ i koja je priznala Kosovo,gamad izdajnicka ,dali su guzu za dolare (kanadske)Vidi se da je consigleri malo mesao alkohol i lekove antidepresive.
A koliko sam citao forum, mogao sam da vidim da zivi u Kanadi, zemlji koja je priznala nezavisno Kosovo.
Ma pricam o ovim "modernim" cetnicima,m takvima kao vi, koji su ubijali, palili i silovali. Fashiste kao i ustase. Ustase su tako kao ti. A ovo za krv opet ne zasluzuje odgovor. To moze samo nazzy feg![]()
Vidim da je neko vec izbrisao temu o mahinacijama moderatora.
Nastavlja se cista neistomisljenika.
pa naravno da nije socijalni slucaj placao bi finansiranje zemlje koja je ucestvovala u bombardovanju SRJ i koja je priznala Kosovo,gamad izdajnicka ,dali su guzu za dolare (kanadske)![]()
Zar ti nisam rekao da svoje ime i prezime pises pravilno (Nazi Fag)ajde sto si priglup, ali stvarno je sramota da si i nepismen u 21 veku, kvaris prosek Srbiji
LOL ... mi koji smo ubijali, palili i silovali
bravo, lekovi izgleda ne pomazu, vreme ti je da promenis terapiju
kakav bolesnik
![]()
Pozdrav kolegi gospodaru sa greskom!!
A da, evo jos jedne za ponavljanje, bolesnik
Kada smo vec kod toga, koliko ti je jos ostalo pre nego sto te odvedu ponova![]()
Ustasa, pa jos retardiran. Znaci, primerak za proucavanje![]()
Znachi, dodje chovek, predstavi se kao neko ko podrzhava DS i odmah otvori temu u chijem uvodnom postu nam chestita nezavisno Kosovo...?![]()
Jes, jes, kako da nou...![]()
Kaze se ponovo ustasto, ponovo, sem sto vam daju drogu u partiji, mislim da bi bio red da uvedu i casove srpskog pored ustaskog![]()
A zašto misliš da su pred nama samo dve opcije? Pa vidiš da je Švajcarska okružena EU,a nije priklonjena Rusiji,a u nju se sliva kapital EU i ima olakšan vizni režim kao da je država EU...Možemo bar nešto politički tako da smutimo k'o Švajcarci,ako već ne možemo ekonomski,ali ne verujem da u EU ima ikakve volje za ravnopravnim dogovorom sa Srbijom...
Kada vam se kaže nešto pametno,onda krenete da balavite...Nije put SAMO EU i nije put SAMO Rusija...Treba sesti i razmisliti kuda i kako dalje...
Ko da razmišlja? jel' ovaj sa temperaturom?Ili oni koji se odmah popale kada ih iprovocira, umesto da ga ignorišu, pa da se tema "skine"?
![]()
STAVI TU ZASTAVU SVOM OCU NA SPOMENIK PROVOKATORU BEZOBRAZNI!!!
Ova tema je za katanac i brisanje jer je po samoj svojoj prirodi GOLA PROVOKACIJA!!!
Bruka i sramota!!!