Cestitam!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vizija srbija u evropi sa evropskim zakonima > srbija uz rusiju opkoljena [okruzena] E.U.

A zašto misliš da su pred nama samo dve opcije? Pa vidiš da je Švajcarska okružena EU,a nije priklonjena Rusiji,a u nju se sliva kapital EU i ima olakšan vizni režim kao da je država EU...Možemo bar nešto politički tako da smutimo k'o Švajcarci,ako već ne možemo ekonomski,ali ne verujem da u EU ima ikakve volje za ravnopravnim dogovorom sa Srbijom...

Pa to je isto. Zato i kazem da ja nisam ustasa kako me optuzujes, nego ti...

Pa vidis da si ustasa :P pokusavas da izjednacis antifasiste i fasiste, ali ti ne ide, yebiga istorija je drugacije zapisala i zapamtila moje (Cetnike) i tvoje (Ustase), a sada sto bi ti to izjednacio, yebiga Ustase ti bile i ostale u familiji, nije krv voda ;) :rotf: LOL

IZgleda da nije perac WC, vec onaj sto pravi performanse na ulici za sitnis.
Razumem ga, tezak je to zivot.

Па ви ДС-овци са једне стране сте скинули гаће и нагузили се А СВЕ У НАДИ ДА ЋЕ СРБИЈА ДА УниЂЕ У јЕУ - а са друге стране сваког ОД НАШИХ КОЈИ ЈЕ УСПЕО У ТОЈ ИСТОЈ јЕУ ПЉУЈЕТЕ И ВРЕЂАТЕ НА СВА УСТА.... патологија, шта ли је... не знам.

Pa vidis da si ustasa :P pokusavas da izjednacis antifasiste i fasiste, ali ti ne ide, yebiga istorija je drugacije zapisala i zapamtila moje (Cetnike) i tvoje (Ustase), a sada sto bi ti to izjednacio, yebiga Ustase ti bile i ostale u familiji, nije krv voda ;) :rotf: LOL

Ma pricam o ovim "modernim" cetnicima,m takvima kao vi, koji su ubijali, palili i silovali. Fashiste kao i ustase. Ustase su tako kao ti. A ovo za krv opet ne zasluzuje odgovor. To moze samo nazzy feg :dash:

Vidi se da je consigleri malo mesao alkohol i lekove antidepresive.
A koliko sam citao forum, mogao sam da vidim da zivi u Kanadi, zemlji koja je priznala nezavisno Kosovo.
pa naravno da nije socijalni slucaj placao bi finansiranje zemlje koja je ucestvovala u bombardovanju SRJ i koja je priznala Kosovo,gamad izdajnicka ,dali su guzu za dolare (kanadske) :thumbdown::mrgreen:

Ma pricam o ovim "modernim" cetnicima,m takvima kao vi, koji su ubijali, palili i silovali. Fashiste kao i ustase. Ustase su tako kao ti. A ovo za krv opet ne zasluzuje odgovor. To moze samo nazzy feg :dash:

Zar ti nisam rekao da svoje ime i prezime pises pravilno (Nazi Fag) :D ajde sto si priglup, ali stvarno je sramota da si i nepismen u 21 veku, kvaris prosek Srbiji :D LOL ... mi koji smo ubijali, palili i silovali :klap: bravo, lekovi izgleda ne pomazu, vreme ti je da promenis terapiju :roll: kakav bolesnik :rotf:

pa naravno da nije socijalni slucaj placao bi finansiranje zemlje koja je ucestvovala u bombardovanju SRJ i koja je priznala Kosovo,gamad izdajnicka ,dali su guzu za dolare (kanadske) :thumbdown::mrgreen:

"Naredio" i "zamolio" pokojnik Dr. Zoran Djindjic, i sta covek da radi nego da uplati, valjda on koji je bio na "terenu" zna najbolje da li treba bombardovati ili ne ;) :mrgreen:

Zar ti nisam rekao da svoje ime i prezime pises pravilno (Nazi Fag) :D ajde sto si priglup, ali stvarno je sramota da si i nepismen u 21 veku, kvaris prosek Srbiji :D LOL ... mi koji smo ubijali, palili i silovali :klap: bravo, lekovi izgleda ne pomazu, vreme ti je da promenis terapiju :roll: kakav bolesnik :rotf:

A da, evo jos jedne za ponavljanje, bolesnik :D:mrgreen:

Kada smo vec kod toga, koliko ti je jos ostalo pre nego sto te odvedu ponova :?: :rotf:

Ustasa, pa jos retardiran. Znaci, primerak za proucavanje :dash:

A zašto misliš da su pred nama samo dve opcije? Pa vidiš da je Švajcarska okružena EU,a nije priklonjena Rusiji,a u nju se sliva kapital EU i ima olakšan vizni režim kao da je država EU...Možemo bar nešto politički tako da smutimo k'o Švajcarci,ako već ne možemo ekonomski,ali ne verujem da u EU ima ikakve volje za ravnopravnim dogovorom sa Srbijom...

svajcarska ima tradiciju neutralnosti i glupo je porediti to sa srbijom,
i da postoji samo jedan logican i vizionarski put a to je srbija u E.U sve ostalo je izolacija jer smo okruzeni sa E.U
sto bi se selio u zemlje E.U ja glasam za politicare koji ce dovesti E.U do mene.
da pojasnim kristalnije primerom: sto bi isao tamo gde ima 100 puta brzi i jeftiniji internet, neka mi ga dovuku ovde, zato izlazim na izbore.

Poslednja izmena:
Ko da razmišlja? jel' ovaj sa temperaturom? :rotf: Ili oni koji se odmah popale kada ih iprovocira, umesto da ga ignorišu, pa da se tema "skine"? :dash:

pa koliko to da sedimo i da razmisljamo 10-15,50,100 godina?, sta to znaci za drzavu da sednemo i da razmisljamo pa valjda ima neko ko razmislja u ovog drzavi, a ne kao zatecen pa sad treba da sedne i da razmisli

to mozda kostunica neobavesteni nesposobni i toma naivni i nesposobni trebaju da sednu i da razmisljaju, a oni koji brzo i racionalno rade i razmisljaju ti treba da se bave politikom i da vode drzavu bez preteranog filozofiranja imaju cilji i furaju dalje ka njemu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back