Zdravo svima!
Ovog leta sam sa prijateljicom posetila više gradova u Srbiji i sve je bilo okej
dok nismo pošle avtom prema Golubcu, Vel. Gradištu, etc..Pa to su bile rupe :shock: , rupetine
(da bi zaflikovali i napravili lepe flike asfaltske :wink: - usred ceste su jih napravili neki opasni 8) majstori, nisu nikakav znak postavili, da je tu rad na putu - NIŠTA! Rupetine duboke bar 5 cm :shock: , na putu in čak kroz tunele :shock: koji su uz Dunav sve do Kladova. Strašno!! Zanima me (pošto živim u inostranstvu ceo svoj život) ko je odgovoran za te ceste, tj. ko ima direktivu da se to vrši na takav bedan način
?? To stvarno nije normalno...
A ima još jedna priča: nakon krasnog
uživanja u krajevima uz Dunav
, vreme je bilo za povratak kuči. Avto "pije" eurodiesel, imale smo još za oko 200 km goriva, planirale smo natočiti ED negde na putu. Ali, jok!! NEMA!! :shock: Nema nigde!
Nema euro diesel!
Nema ni obični!
Pa gde ga ima? Neznamo gospođo, ovo je strašno, ovo je propast, odlučili su poskupeti gorivo i onda nas tako seču... reće mi jedan dečko na jednoj pumpi..Pa gde ga ima??? Nema...
To je stvarno bilo mnogo šokantno, a nismo bile nas dve jedine, bilo je tu i drugih ljudi koji su tražili ED...Srečom imam drugaricu u BG, da je telefonski proverila gde ima ED, i hvala Bogu, bilo je na autoputu
..
I tako - te su dve za mene mnogo važne stvari (a verujem da i za druge ljudi koje dolaze tamo, pa i za one koji tamo žive - predpostavljam) a vrlo sam se razočarala koliko je ta država otišla u k....Kad se samo setim onih godina dok sam još bila klinka, pa i nakon toga - koji je to bio svet!!
To je bio svet kojeg sam mnogo volela
, ljudi su bili ljubazni, pošteni, možeš samo da poželiš takve ljude.
Sada su svi ljuti, niko nikog ne j... 5%, sve je to zafrustrirano, bezveze...Nisam nikad želela tako nešto da se desi tom svetu i narodu, nisam ni pomislila, da bi tako nešto moglo da se desi
Ovo je leto za mene bilo...bilo je lepo
a bilo je i mnogo žalostno
...
Nadam se svim srcem, da če ta nočna mora skoro da završi, pa da bude kako treba.
Once upon a time it was Serbia... :wink:
Ovog leta sam sa prijateljicom posetila više gradova u Srbiji i sve je bilo okej

A ima još jedna priča: nakon krasnog

To je stvarno bilo mnogo šokantno, a nismo bile nas dve jedine, bilo je tu i drugih ljudi koji su tražili ED...Srečom imam drugaricu u BG, da je telefonski proverila gde ima ED, i hvala Bogu, bilo je na autoputu

I tako - te su dve za mene mnogo važne stvari (a verujem da i za druge ljudi koje dolaze tamo, pa i za one koji tamo žive - predpostavljam) a vrlo sam se razočarala koliko je ta država otišla u k....Kad se samo setim onih godina dok sam još bila klinka, pa i nakon toga - koji je to bio svet!!

Sada su svi ljuti, niko nikog ne j... 5%, sve je to zafrustrirano, bezveze...Nisam nikad želela tako nešto da se desi tom svetu i narodu, nisam ni pomislila, da bi tako nešto moglo da se desi

Ovo je leto za mene bilo...bilo je lepo

Nadam se svim srcem, da če ta nočna mora skoro da završi, pa da bude kako treba.
Once upon a time it was Serbia... :wink: