C'est moi

Aham, ja sam ta što bi htjela da u isto vrijeme u kući drži i psa i mačku i kanarinca i hrčka i ribice, a kaktus joj se osušio. Ja sam ta što kupuje torbe iako ih već ima pet. Ja sam ona koja ode u grad samo da razgleda butike, pa onda potroši sve pare što je imala. Kupujući torbe. Ona sam koja već šesti put počinje da štedi za put u Pariz, a onda ode da razgleda butike po gradu. Ona sam što ne pije kafu sa šećerom. Pijem šećer s kafom. Ja sam ona što čita novine unatraške, zato što mi je tako zanimljivije. Ona što sebi nacrta sunce kad je oblačno. Ona koja poredi sebe sa suncokretom. Ona što joj kroz vene teče mastilo. Ona koja piše, piše, piše...

Ona što je izgleda bez onoga ;):D ...il mi se to pričinjava,obrnuto je možda,ima i više nego što joj treba, ne drži mnogo do toga pa nije vredno ni pomena...ko će da ga zna:think:

...torbe su
za kuci ponijeti
Sunce sebi obiljeziti
i sebi svoj Pariz trazziti
jer
kad se posjete zelje
nadje trazeno
vidi
sluceno
ostaje u glavi
sve pomuceno
nije bilo nista
onako
kako smo u glavi vajali
u sklopljenim ocima akvarelisali...
...zato je bolje
samo
-da smo ...pisali...pisali...pisali...

angel eyes - Sve to sto si napisala o sebi............pa ti si "Ona savrsena",ti si ona, koju sanjaju milioni muskaraca.
Sve te tvoje "mane",kako si ti bar izgleda htela da one izgledaju,svrstavaju te u one malobrojne devojke,koje nisu stancovane.Ideal svakog rafiniranog muskarca,da sretne takvu "unikat" devojku.

Ja sam vecito sanjao,d cu kad tad sresti,takvu "neobicnu" devojku. Onih obicnih,koje sanjaju da imaju muza,da mu kuvaju,da prave nedeljom kolace,da mu peglaju kosulje,da uvek na svako njegovo pitanje,kazu:DA.Muka mi je od takvih. Ako mozemo da te "stancujemo",pa da te delimo onim muskarcima,koji to zasluzuju,kao "prvu nagradu".

Srecan sam,sto znam,da postoje i takve,netipicne devojke,na ovom nasem,tako tipicnom podneblju.

Back