Češka: Lav ubio čoveka koji ga je držao u dvorištu

1785257_naslovna-bgd_ff.jpg

Izgleda da im nije rekao da se ne zadržavaju u Češkoj na putu do Srbije.Već napraviše sranye.Nije ni čudo što su CIA,BND i MI6 u panici

Зар нису могли успавати јадне животиње а не убијати да би дошли до мртвог човека ..срамота ..то је та ЕУ ..убише јадне заточене лавове .браво за лава , требао је и појести стоку да уклони долазе
Koja si ti boodala da covek ne poveruje:zcepanje:
Pa kako mislis da su ih ubili? Doso covek, stavio lava na ledja pa ga klao kao svinju?

Какви су то идиотски европски либерални закони који дозвољавају да се дивље животиње држе у некаквим двориштима, у кавезима, код неких психопата, који лече своје фрустрације и малтретирају дивљу животињу, којој је, кад је већ заточена, неопходан велики и добро обезбеђен простор? Страшно куда иде овај свет... И онда на крају убију дивљу животињу, која није по свом избору и својој вољи живела свој тужни живот код једног болесника.

Можда је мислила да их омаме стрелицама, па да их одведу негде...
Наравно да сам на то мислила , није било потребе убијати лавове , него их просто успавати и онда пребацити у природно станиште. нису лавови сироти сам дошли до Чешке , него их је тај манијак довео ..срамота ..то је та ЕУ ..болесници

- - - - - - - - - -

Какви су то идиотски европски либерални закони који дозвољавају да се дивље животиње држе у некаквим двориштима, у кавезима, код неких психопата, који лече своје фрустрације и малтретирају дивљу животињу, којој је, кад је већ заточена, неопходан велики и добро обезбеђен простор? Страшно куда иде овај свет... И онда на крају убију дивљу животињу, која није по свом избору и својој вољи живела свој тужни живот код једног болесника.
ужас ..душа ме ме заболела због сиротих лавова ..који одвратан , суров систем

Наравно да сам на то мислила , није било потребе убијати лавове , него их просто успавати и онда пребацити у природно станиште. нису лавови сироти сам дошли до Чешке , него их је тај манијак довео ..срамота ..то је та ЕУ ..болесници

- - - - - - - - - -

ужас ..душа ме ме заболела због сиротих лавова ..који одвратан , суров систем

Sto je najgore te lavove i da pustis u prirodno staniste uginuli bi vrlo brzo jer nebi mogli da se snadju,jer su verovatno dovedeni kao bebe.Tako da za drugaciji zivot oni jednostavno neznaju.

Back