Cesid: Raste podrška EU zbog ukidanja viza

zato sto misle da je tamo neka posebna rasa uzvisenih ljudi...kojima nisu dorasli, sramota i to mi je patriotizam nek se stide...
mi Srbi koji mislimo da zasluzujemo isto kao i oni jer smo super jednako kao i oni, mozda i vise od tamo nekog engleza ili francuza, radosno iscekujemo taj dogadjaj. :D

duso, ima nas koji smo isli tamo,stotinama puta. vec sam pisao - od londona i pariza do rima, barija, atine

i kolima i avijonom, i busom, vozom...sednes uvece i ujutro si tamo. tako lako

zato sto misle da je tamo neka posebna rasa uzvisenih ljudi...kojima nisu dorasli, sramota i to mi je patriotizam nek se stide...
mi Srbi koji mislimo da zasluzujemo isto kao i oni jer smo super jednako kao i oni, mozda i vise od tamo nekog engleza ili francuza, radosno iscekujemo taj dogadjaj. :D

"Грешиш синак!!! Мислим силно грешиш синак!!!":sad2::sad2::sad2::mrgreen::mrgreen:

Ми тамо можемо да одемо ....................САМО КАО ОПЛЕМЕЊИВАЧИ!!!:worth::worth::worth: :mrgreen::mrgreen: :mrgreen:

A druga varijanta autobusom Isti put kao autom .Karta90 € +10€za kofere +5€za nase na granici 5€ za madjare na granici to je standard.2 x da jedes na benzinskim pumpama 10-15€=30€ =140€ Ovo je bez cigareta bez slatkisa.Sto znaci po osobi u jednom pravcu.Nadam se da ce puno njih da vade takve karte.
1985........velika grupa sastavljena od nekoliko porodica iz svedske prosla je biciklovima od g. milanovca prema kragujevcu pa dalje za skoplje i grcku. u grupi je bilo i dece od oko 12 godina kao i starijih preko 50.

sto se mene tice cu navucem opanci i sajkacu pa u biznis klasu lauda arvejz.

Back