CESID: Radikali preuzimaju vlast

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
paola:
Шта то мене интересује? По СРС-у цензус треба да буде 10-15% па би само прави представници народа били у парламенту а не СПО, СДПО, Г17, ЛДП.....
Bogami, promenili ste plocu, od kad ste osetili slast vlasti sa Slobom i Mirom:roll:
10-15% a?
Jos malo pa ces reci da izbori nisu ni potrebni8-)

dr.HOOK&medicine_shaw:
Vazi, Paola.........a ti , i dalje lupaj po lap topu :wink:
bakalaptop4rz.gif
лупам ли или не ти то не можеш да процениш! Плитка ти је памет за то! То је за оне који мало више знају од медиокритета!

DellBoy-011:
Bogami, promenili ste plocu, od kad ste osetili slast vlasti sa Slobom i Mirom:roll:
10-15% a?
Jos malo pa ces reci da izbori nisu ni potrebni8-)
То је одраз политичке реалности, а она је за СРС не сласт, него МЕД! Па и Слоба и Мира су били коректнији коалициони партнери него ови из владајуће коалиције!

paola:
То је одраз политичке реалности, а она је за СРС не сласт, него МЕД! Па и Слоба и Мира су били коректнији коалициони партнери него ови из владајуће коалиције!
Bogami, nece se omediti:-D
Sto se tice koalicionih partnera SRS, tu nisi bas kompetentna, sloba i mira su radikalima jedini koalicioni partneri, pa ne mozes iz toga da izvodis zakljucke:-D

kapiram_a_ti?:
nazalost kako vidis rezultati govore da Srbija NISTA nije naucila.
Још живите у таквој илузији да је народ бескрајно наиван, па верујете да га магарчите до бесвести! НАУЧИЛА ЈЕ СРБИЈА! САМО ВЛАСТ НИЈЕ НИШТА СХВАТИЛА, УЉУЉКАВА СЕ ДА МОЖЕ ТАКО ЈОШ ДУГО! Време је истекло и време је да добије по ушима и да се напуне затвори!

DellBoy-011:
Bogami, nece se omediti:-D
Sto se tice koalicionih partnera SRS, tu nisi bas kompetentna, sloba i mira su radikalima jedini koalicioni partneri, pa ne mozes iz toga da izvodis zakljucke:-D
А, шта њима фали? Кориснији су, кооперативнији и и поштенији од ових садашњих крвопија! Према овима они си мале бебе!

DellBoy-011:
Sve znas o Lazi:-D
Cim budem imao vremena, prosetacu da te posetim:-D
Знам, наравно! неколико родитеља мојих ђака ради у "Лази". Неки као мед. сестре, а неки као неуропсихијатри. са некома је мој муж колега, па из њиховог дружења знам скоро све шта се у сваком тренутку дешава тамо. ВЕЗА? НЕМА ПРОБЛЕМА? ДОЂЕШ, УЂЕШ И ОСТАНЕШ!

dr.HOOK&medicine_shaw:
Ja bi voleo da dodje do te koalicije SRS i SPS..iskreno

Mislim da Srbiji bs to i treba....napokon, eto, Srbi i zele vladu koja je vladala za vreme sankcija, hiperinflacije, ratova , Jezde, Dafine, nestasice lekova, benzina, bombardovanja, gubitka Kosova, milion izbeglica.........................

Ma , da..............ziveli SRS + SPS..........evo i ja cu glasati za njih...pre poletanja aviona za London:)

Kako ovo me ovo podseća na "pokojnog" Crow-a :lol:
faces14.gif

Coke:
SPS i SRS imaju trenutni bum zbog Miloseviceve smrti.
Inace na duzi rok oni su mrtva politicka opcija.
Sa svakom godinom obrazovanja vise kod prosecnog gradjanina Srbije oni gube 5%.

Vid' 'vako, Pepsi :D Taj radikalski "bum" traje od početka svađanja DOS-ovskih stranaka, tj. od dolaska DOS-a na vlast. Godinama unazad govorim o tome (ne samo ovde, već i u RL, iliti stvarnom životu), ali sam uglavnom nailazio na sujetne i "prepametne" sagovornike koji su me ubeđivali u suprotno...Kad ono
trtmilojka3bk.gif

Dok se obrazovanost Srba sprovede do kraja, odoše mooda, kapiš? Jedina brana radikalima je koalicija DS+DSS+ ?

nece biti izbora tako brzo i radikali i sps ce malo oslabiti oni sad malo imaju uzlet od smrti njihovog politickog lidera.
Inace i ovo istrazivanje javnog mnjenja je daleko od potpuno tacnog,niti su radikali toliko jaki niti je DS toliko jak.Takodje mada nisam simaptizar DSS-a oni imaju vise glasova od 7% jer da nije tako ne bi pobedili na izbvorima za graodnacelnike njihovi kandidati na svim mogucem ponovljenim izborima,takodje oni ce praviti kolaiciju sa NS sa Verkom stevanovicem,Palmom sve to daje zajedno jedan dopsta bolji priocenat.
Dalje G17+ ce preci cenzus sigurno jer u skoros vakoj opstini gde se ponovo lokalni izbori oni prodju 5%.
Ceda ce sam za godinu dana moci da predje cenzus a vec danas bi mogao sa nekim manjim strankama posebno sa LSV.
Jedino ne znam da li bi SPO mogao da udje sam-tesko.
Bogija ne vredi pominjati.
Nova vlada DS-DSS i jos neke pratece manje stranke

_Milanche_:
nece biti izbora tako brzo i radikali i sps ce malo oslabiti oni sad malo imaju uzlet od smrti njihovog politickog lidera.
Inace i ovo istrazivanje javnog mnjenja je daleko od potpuno tacnog,niti su radikali toliko jaki niti je DS toliko jak.Takodje mada nisam simaptizar DSS-a oni imaju vise glasova od 7% jer da nije tako ne bi pobedili na izbvorima za graodnacelnike njihovi kandidati na svim mogucem ponovljenim izborima,takodje oni ce praviti kolaiciju sa NS sa Verkom stevanovicem,Palmom sve to daje zajedno jedan dopsta bolji priocenat.
Dalje G17+ ce preci cenzus sigurno jer u skoros vakoj opstini gde se ponovo lokalni izbori oni prodju 5%.
Ceda ce sam za godinu dana moci da predje cenzus a vec danas bi mogao sa nekim manjim strankama posebno sa LSV.
Jedino ne znam da li bi SPO mogao da udje sam-tesko.
Bogija ne vredi pominjati.
Nova vlada DS-DSS i jos neke pratece manje stranke

Lako je pravdati "uzlet" SRS i SPS smrću Miloševića, ali da li je baš tako...Ako uzmemo da je to i tačno, kako će oslabiti ako znamo šta nas sve čeka (CG,Kosovo) ??? Može se samo očekivati rast popularnosti SRS-a, pre svih...Ali, SRS ima tendenciju stalnog rasta %, od 2000-te na ovamo i bez Miloševićeve smrti.

Odbrana od radikala je jedino DS+DSS sa "ostalima" (pri tome tu ne ubrajam LDP,LSDV i slične kombi-stranke, moguće G17+, Velja, SPO). Za Palmu nisam siguran, ali je vrlo moguće s obzirom na popularnost i rezultate na lokalu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back