Torrente Bgd Buduća legenda Poruka 34.549 13.04.2009. u 23:49 - Česi zlostavljaju decu zbog šake evra #51 General Dus@n PFC: stvarno si me prijavio? Kliknite za proširenje... Pa da. Ja sam tuzibaba jeca.
General Dus@n Iskusan Poruka 6.505 13.04.2009. u 23:50 - Česi zlostavljaju decu zbog šake evra #52 Bilo bi glupo....jer stvarno mi je vise muka banova....dobio sam 2 dozivotna i ovaj mi je treci ,decu bre vise
Bilo bi glupo....jer stvarno mi je vise muka banova....dobio sam 2 dozivotna i ovaj mi je treci ,decu bre vise
v.v.ilic Elita Banovan Poruka 23.504 29.04.2009. u 08:25 - Česi zlostavljaju decu zbog šake evra #53 Torrente Bgd: prevedi bre...ne shprehenzujem ceski... Kliknite za proširenje... Mezinárodní tribunál zničil důkazy o zabíjení Srbů kosovskými Albánci Kliknite za proširenje... Medjunarodni sud je unistio dokaze o ubijanju Srba od strane kosovskih Albanaca Poslednja izmena: 29.04.2009.
Torrente Bgd: prevedi bre...ne shprehenzujem ceski... Kliknite za proširenje... Mezinárodní tribunál zničil důkazy o zabíjení Srbů kosovskými Albánci Kliknite za proširenje... Medjunarodni sud je unistio dokaze o ubijanju Srba od strane kosovskih Albanaca
v.v.ilic Elita Banovan Poruka 23.504 29.04.2009. u 08:29 - Česi zlostavljaju decu zbog šake evra #54 General Dus@n PFC: Bilo bi glupo....jer stvarno mi je vise muka banova....dobio sam 2 dozivotna i ovaj mi je treci ,decu bre vise Kliknite za proširenje... Ne mozes ti ni da primirises Torrenteu po broju dozivotnih banova. Po tom pitanju si za njega macji kasalj!
General Dus@n PFC: Bilo bi glupo....jer stvarno mi je vise muka banova....dobio sam 2 dozivotna i ovaj mi je treci ,decu bre vise Kliknite za proširenje... Ne mozes ti ni da primirises Torrenteu po broju dozivotnih banova. Po tom pitanju si za njega macji kasalj!