GeForce2
Zainteresovan član
- Poruka
- 174
Igram ovih dana jednu igricu koja je povezana sa Černobilskom katastrofom,pa mi pade na pamet jel ima nekih teorija zavere vezano za to?Ne verujem da je slučajno ozračeno pola Evrope....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema teorija zavere. Uživaj i pazi na bloodsuckere.
?????Масони.
Haha,ja bas sad igram Stalker starija ali dobra igrahttps://www.google.rs/#safe=off&q=chernobyl+conspiracy
Довољно је само да гуглаш, ја се сећам кад сам играо Сталкер, да сам читао нешто на интернету да је намерно извршен тест и оптерећење нуклеарке да се деси несрећа, мада није баш нешто убедљива теорија била.
Осим екомонске потешкоће за СССР не видим ништа друго као мотив.
Istina je,ko radi taj i gresi,ali ne gresi se u takvim stvarima.Nije to zajebancija.Inace citao sam da su Amerikanci hteli da "zaraze"Moskvu radijacijom.Stalker jeste dobra igra, slažem se.
A što se tiče Černobilja, ne vidim šta bi tu mogla da bude zavera. Ko radi taj i greši...
Slabo jedem milkuIma teorija da je vecina radioaktivnog mleka pretvoreno u mleko u prahu, a da je veci deo kupila Milka, napravila cokolade i prodavala na srpskom , Bugarskom i bosanskom trzistu...
Za utehu, radioaktivne jagode je najvise jela Ceska, a tresnje Poljska...
Istina je,ko radi taj i gresi,ali ne gresi se u takvim stvarima.Nije to zajebancija.Inace citao sam da su Amerikanci hteli da "zaraze"Moskvu radijacijom.
Igram ovih dana jednu igricu koja je povezana sa Černobilskom katastrofom,pa mi pade na pamet jel ima nekih teorija zavere vezano za to?Ne verujem da je slučajno ozračeno pola Evrope....