Černobilska katasrofa

https://www.google.rs/#safe=off&q=chernobyl+conspiracy

Довољно је само да гуглаш, ја се сећам кад сам играо Сталкер, да сам читао нешто на интернету да је намерно извршен тест и оптерећење нуклеарке да се деси несрећа, мада није баш нешто убедљива теорија била.
Осим екомонске потешкоће за СССР не видим ништа друго као мотив.

?????

- - - - - - - - - -

https://www.google.rs/#safe=off&q=chernobyl+conspiracy

Довољно је само да гуглаш, ја се сећам кад сам играо Сталкер, да сам читао нешто на интернету да је намерно извршен тест и оптерећење нуклеарке да се деси несрећа, мада није баш нешто убедљива теорија била.
Осим екомонске потешкоће за СССР не видим ништа друго као мотив.
Haha,ja bas sad igram Stalker starija ali dobra igra

Ima teorija da je vecina radioaktivnog mleka pretvoreno u mleko u prahu, a da je veci deo kupila Milka, napravila cokolade i prodavala na srpskom , Bugarskom i bosanskom trzistu...
Za utehu, radioaktivne jagode je najvise jela Ceska, a tresnje Poljska...

Stalker jeste dobra igra, slažem se.
A što se tiče Černobilja, ne vidim šta bi tu mogla da bude zavera. Ko radi taj i greši...
Istina je,ko radi taj i gresi,ali ne gresi se u takvim stvarima.Nije to zajebancija.Inace citao sam da su Amerikanci hteli da "zaraze"Moskvu radijacijom.

- - - - - - - - - -

Ima teorija da je vecina radioaktivnog mleka pretvoreno u mleko u prahu, a da je veci deo kupila Milka, napravila cokolade i prodavala na srpskom , Bugarskom i bosanskom trzistu...
Za utehu, radioaktivne jagode je najvise jela Ceska, a tresnje Poljska...
Slabo jedem milku :P :D

d9074ba3cf3e1571ce8485608df08718ddda5aec_m.gif
:rida:

Istina je,ko radi taj i gresi,ali ne gresi se u takvim stvarima.Nije to zajebancija.Inace citao sam da su Amerikanci hteli da "zaraze"Moskvu radijacijom.

Greši se i u značajnijim stvarima. Amerikanci imaju takve pretenzije, ali ipak im je za nijasu veći mozak od muda (koja inače nemaju). Pa tako nešto i ne pomišljaju da urade, jer vrlo dobro znaju da bi nestali sa geografske karte u roku nekoliko minuta.

Back