Ćerka Harisa Džinovića pobegla iz restorana i nije platila račun

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
23.734
Ćerka Harisa Džinovića, Đina, bila je sa društvom u jednom restoranu. Posle sat vremena jedan po jedan član društva je odlazio, a konobari zbog gužve nisu primetili da ih nema. Gazda lokala je njen račun naplatio od konobara koji su ostali bez dnevnice i bakšiša za taj dan. Jedan od konobara se ljutio što mora tako, ali je ipak pristao na to. Posle dva dana je opet došla sa drugom ekipom. Taj isti konobar je bio u smeni i nije je pustio da uđe zbog problema od pre par dana. Došao je gazda i rešio problem tako što je otpustio konobara. Medijima je gazda restorana rekao da je sve rešeno i taj dug i taj problem sa konobarom koji je otpušten.

3451512_screenshot-39_ff.jpg

https://www.kurir.rs/stars/4188450/...ila-ceh-od-60-000-dinara-pa-pobegla-iz-kafica

Poslednja izmena od moderatora:
Ćerka Harisa Džinovića, Đina, bila je sa društvom u jednom restoranu. Posle sat vremena jedan po jedan član društva je odlazio, a konobari zbog gužve nisu primetili da ih nema. Gazda lokala je njen račun naplatio od konobara koji su ostali bez dnevnice i bakšiša za taj dan. Jedan od konobara se ljutio što mora tako, ali je ipak pristao na to. Posle dva dana je opet došla sa drugom ekipom. Taj isti konobar je bio u smeni i nije je pustio da uđe zbog problema od pre par dana. Došao je gazda i rešio problem tako što je otpustio konobara. Medijima je gazda restorana rekao da je sve rešeno i taj dug i taj problem sa konobarom koji je otpušten.

https://www.kurir.rs/stars/4188450/...ila-ceh-od-60-000-dinara-pa-pobegla-iz-kafica
A ovo je veoma bitno. Nemoj da slucajno neko ne isprati sagu o cerci i konobaru.

Tako je uvek. Osoblje plaća dug.
i treba
koliko puta ne mogu da dozovem konobara da platim i onda sam odem do sanka da platim.. uopste ne prate restoran i desavanje u njemu nego samo gledaju sto kojem prilaze i onda se okrenu i samo gledaju sank kome prilaze..nista od perifernog vida...vise od jednog puta sam pomislio da treba samo da krenem napolje pa bi me sam pojurio da platim..

vecinski konobari uopste ne prate desavanja u restoranu jer su to sve wannabe konobari koji zele da zarade neku paru dok studiraju ili da premoste neki period a ne profi konobario koji znaju svoj posao.

3451512_screenshot-39_ff.jpg

platicu ja ovoj lepotici
ovako se dolazi na naslovne strane

Back