Ceragem masaza kicme iskustva

U medjuvrevenu kupio sam polovan sa oglasa, koristi ga cela porodica.
Nemam pojma dali nesto leci jer niko od nas nije bolestan ali da relaksira i prija to sigurno.
Reakcije su da se posle tretmana od 36 minuta osecas opusteno, uspavano.....
Za zdrave to sigurno nije stetno,sami mislim da ne bi trebalo da se koristi vise od 20 minuta.Prija.

Svaka terapija je vremenski ogrnicena na 36 minuta osim za relksaciju koja traje 18 min
Ja sam isao na mnogo terapija i nijedna nije smela da traje vise od 20 minuta,a najkrace 10,sem ako pacijentu nesto ne odgovara u tom momentu.Inace imam tako nesto,samo za stolicu,ili fotelju.Vibrira u sedisnom delu,Lumbalno i Vratnom.Kome odgovara ima i grejace,a kome ne ,ne ukljucuje.Isto kada sam kupuo i pise u papirima,a i receno mi je sa naglaskom,"Samo 20 minuta".

Verujem brate ali tako je ovde.
Jedino da posle 20 min iscupam iz struje i prekinem prisilno jer inace program traj 36 min.
Inace osim masaze i greje a ima i neke ic zrake
Dobro ako je tako nastelovana,a vidi kako se osecak posle grejanja,mislim da mora da ima dugme da se iskljuci grejanje,pa probaj bez grejanja i vidi kako se posle osecas.Recimo,ja ne smem da glejem zbog problema nerva koji je ukljesten,pored kicme.Onda se nadima i pocnu mnogo jaki bolovi.tebi ako ne smeta nastavi tako.Vazno je da uzivas.

Back