Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
jeste, sta mislis zasto se na zapadu sve plasticne flase odlazu sa sve cepovima?
zato sto je plastika od koje se izradjuju cepovi dosta skuplja od one koja se koristi za flase i reciklazom se dosta i zaradi i ustedi
skupljamo, nego sta i znam dete koje je dobilo kolica na taj nacin
Па чекај бре, ако је чеп толико скупљи онда би се на западу ваљда раздвајале флаше и чепови, код електронских уређаја контакти су од злата и он о се одваја разним методама.
Па чекај бре, ако је чеп толико скупљи онда би се на западу ваљда раздвајале флаше и чепови, код електронских уређаја контакти су од злата и он о се одваја разним методама.
pa razdvajaju ih ali u reciklaznom centru
praznu flasu svakako moras odneti npr. u prodavnicu i ubaciti u za to odredjen boks, nema plasticnih flasa po ulici, limenki niti icega sto prlja i ugrozava zivotnu sredinu
Ne skupljam, jer nema kome od komunalnih službi da predam, to kod mene u gradu nije organizovano. Sav otpad se ubacuje u jednu kantu, većinu kontenjera je sklonjeno. Mislim da ima samo 3 lokacije gde se može rasporediti otpad u celom gradu.
Ne skupljam, jer nema kome od komunalnih službi da predam, to kod mene u gradu nije organizovano. Sav otpad se ubacuje u jednu kantu, većinu kontenjera je sklonjeno. Mislim da ima samo 3 lokacije gde se može rasporediti otpad u celom gradu.