Ceo Beogradski univerzitet nije dobio platu, Ministarstvo prosvete uputilo mejl dekanima!

Тихи

Starosedelac
Poruka
185.990

Ceo Beogradski univerzitet nije dobio platu, Ministarstvo prosvete uputilo mejl dekanima!​

Profesori i naučnici istraživači Univerziteta u Beogradu nisu dobili drugi deo plate, saznaje Nova.rs. Kako kažu profesori, zarada je trebalo da legne na račune zaposlenih 7. i 22. avgusta, međutim drugi deo je, za sada, izostao.

image_2025-08-27_090116702.png

Dekan Hemijskog fakulteta u Beogradu prof. dr Goran Roglić potvrdio je za Nova.rs da zaposleni beogradskog univerziteta nisu dobili drugi deo plate koji je trebalo da „legen“ 22. avgusta.

Ističe da su dekani dobili mejl od Ministarstva prosvete u kom ih obaveštava da će plata biti u dva dela i to 7. i 22. avgusta. Međutim, drugi deo još nisu dobili.

„Tačno je, novac još uvek nije uplaćen. Po informacijama koje smo dobili od Ministarstva prosvete početkom meseca, plata je trebalo da bude uplaćena 22. avgusta, ali još uvek nije uplaćena. To je bio petak, međutim nema uplate ni danas“, kaže dekan Roglić.

Očekuje da drugi deo zarade bude uplaćen do petka jer kako kaže, nema razloga da bude drugačije.

„Plata kasni, ali ne razmatram mogućnost da je uopšte ne dobijemo. Nema razloga za to. Prošli mesec je uplaćena na vreme. Tako da niko od nas nije dobio platu. Dobili smo mejl od Ministarstva u kom su nas obavestili da će isplata sredstava koja se obezbeđuju iz budžeta Republike Srbije biti izvršena 7. i 22. Videćemo do petka šta će biti, mada ne znam šta bi bio razlog kašnjenja uplate“, kaže sagovornik Nova.rs.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...-ministarstvo-prosvete-uputilo-mejl-dekanima/

Blokaderski plenum izglasao je Misu Baculova za rektora univerziteta.

Nek se jave blokaderima za drugi deo plate...

Ceo Beogradski univerzitet nije dobio platu, Ministarstvo prosvete uputilo mejl dekanima!​

Profesori i naučnici istraživači Univerziteta u Beogradu nisu dobili drugi deo plate, saznaje Nova.rs. Kako kažu profesori, zarada je trebalo da legne na račune zaposlenih 7. i 22. avgusta, međutim drugi deo je, za sada, izostao.

Pogledajte prilog 1775923

Dekan Hemijskog fakulteta u Beogradu prof. dr Goran Roglić potvrdio je za Nova.rs da zaposleni beogradskog univerziteta nisu dobili drugi deo plate koji je trebalo da „legen“ 22. avgusta.

Ističe da su dekani dobili mejl od Ministarstva prosvete u kom ih obaveštava da će plata biti u dva dela i to 7. i 22. avgusta. Međutim, drugi deo još nisu dobili.

„Tačno je, novac još uvek nije uplaćen. Po informacijama koje smo dobili od Ministarstva prosvete početkom meseca, plata je trebalo da bude uplaćena 22. avgusta, ali još uvek nije uplaćena. To je bio petak, međutim nema uplate ni danas“, kaže dekan Roglić.

Očekuje da drugi deo zarade bude uplaćen do petka jer kako kaže, nema razloga da bude drugačije.

„Plata kasni, ali ne razmatram mogućnost da je uopšte ne dobijemo. Nema razloga za to. Prošli mesec je uplaćena na vreme. Tako da niko od nas nije dobio platu. Dobili smo mejl od Ministarstva u kom su nas obavestili da će isplata sredstava koja se obezbeđuju iz budžeta Republike Srbije biti izvršena 7. i 22. Videćemo do petka šta će biti, mada ne znam šta bi bio razlog kašnjenja uplate“, kaže sagovornik Nova.rs.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...-ministarstvo-prosvete-uputilo-mejl-dekanima/

8ikt.jpg

Pogledajte prilog 1775923

od 4000 eura plate, profesori i naucnici uzeli samo po 2000?!?!
a treba sad kupovati povrce za zimnicu!!!

Laž, ali navikli smo, a i @Тихи će se obradovati.

Oko 1500 evra je plata redovnog profesora koju plaća država, sve ostalo je masna botovska laž

gde god vi blokaderi dodjete samo haos i rasulo pravite

kazi mi gde ste sta nesto dobro uradili

samo patnju ljudima nanosite i donosite

navedi primer

gde god vi blokaderi dodjete samo haos i rasulo pravite

kazi mi gde ste sta nesto dobro uradili

samo patnju ljudima nanosite i donosite

navedi primer

Pošto ti samo laži primaš i izgovaraš u tvom mozgu i jeste takva slika, Vučić je najbolji, blokaderi su najgori,
tako je, slobodno veruj u to

Nego, nikada te nisam pitao, šta imaš ti od škole, šta si završio?

Pošto si ti potpuno poremećen čovek i samo laži primaš i izgovaraš u tvom mozgu i jeste takva slika, Vučić je najbolji, blokaderi su najgori,

mnoge koji su bili protiv Vucica , ste naterali sa ovim haosom i terorom koji vrsite mesecima da glasaju za njega

Niko bolji posao ne radi za Vucica od vas samih.

Videces to kad dodju izbori.

Zato vas Vucic i PUSTA da radite to sto radite. Jer ste toliko obnevideli da ne vidite da sve sto radite je direktno njemu na korist a na stetu celokupne opozicije.

Тихи Санџаклија има недовршену прву годину економског факултета на БУ.

Кад је дошао да студира, занела га светла великога града, па уместо да учи, он се смуцао, шверцовао, глуварио, дангубио и био порочан, па је морао да се врати у Санџак и окрене Богу.

mnoge koji su bili protiv Vucica , ste naterali sa ovim haosom i terorom koji vrsite mesecima da glasaju za njega

Zato vas Vucic i PUSTA da radite to sto radite. Jer ste toliko obnevideli da ne vidite da sve sto radite je direktno njemu na korist a na stetu celokupne opozicije.

Све они и они су и досад гласали за Вучића ... То су ти лажни неутралци .... Као и ти

Biće da je tako

Uostalom ti uvek biraš da veruješ u laži, zašto bi ovoga puta bilo drugačije

Ne reče mi šta imaš od škole, zašto kriješ to od nas

Pošto ti samo laži primaš i izgovaraš u tvom mozgu i jeste takva slika, Vučić je najbolji, blokaderi su najgori,

vucic je daleko od najboljeg , i ja zelim godianma da ga zameni neko bolji

a vi to niste

vi ste gori od njega

imam ekonomski faks zavrsen

ti i tvoji blokaderi svakako imate manje skole od mene.

A i zivotnog i radnog iskustva zato mene nikada necete vrbovati i ubediti da ja treba da sledim vas tako nesposobne a ne vi pametnije iskusnije i sa vise skole od vas.

Тихоглу Санџаклија има недовршену прву годину економског факултета на БУ.

Кад је дошао да студира, занела га светла великога града, па уместо да учи, он се смуцао, шверцовао, глуварио, дангубио и био порочан, па је морао да се врати у Санџак и окрене Богу.

Ja ipak mislim da su ga mrzeli profesori

Činilo mi se da predstavlja takav slučaj pa sam samo želeo da proverim i potvrdim

vucic je daleko od najboljeg , i ja zelim godianma da ga zameni neko bolji

a vi to niste

vi ste gori od njega

imam ekonomski faks zavrsen

Neki dobri ljudi kažu malo drugačije, da li si završio u BG ili si kasnije našao neke privatne gde profesori ne mrze vredne studente i gde se sve mnogo lakše plać... mislim polaže :per:

Strajk
Ustani stisni pesnicu
vreme je da krenes na ulicu
nista ne pada samo sa neba
bori sa za ono sto ti treba
3xStrajk

Ne slusaj strajk-brejkere
njih nece nista da opere
za jednu paru prodaju sebe
bas ih mnogo briga za tebe

REF. 3x
Ne daj da ti mazu oci