Centralno usisavanje...sve što treba da znate

• Začetnik teme Začetnik teme Mld
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li biste voleli centralno usisavanje u vašem domu?

• DA

• Pa,... možda

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Probaj da klikneš na sliku u prvom postu, trebalo bi da se uveća.

Umesto Kirbija kroz kuću nosiš samo crevo za usisavanje sa odgovarajućom četkom, ubaciš u utičnicu za centralno usisavanje.
Pri tome se usisivač, koji je fiksiran na zidu u podrumu, na terasi, ili garaži, automatski uključuje, a, prašina kroz crevo, utičnicu,i cevi ide pravo u sabirnu posudu usisivača. Filtrirani vazduh se izbacuje van objekta preko izduva usisivača.

Vrlo jednostavno i korisno.
nemam ništa od navedenih prostorija. ni garažu, ni podrum (u stvari imamo, ali to je samo i metar kvadratni koji je ograničen običnom žicom od ostalog komšiluka), a terasa je postala radna soba za moje viskoumlje...
meni ovo tvoje zvuči komplikovano.

Aparat koji ja koristim moze da:
-preciscava vazduh
-dubinski cisti tepihe i duseke i svaki komad namestaja u kuci
-pere ispira i susi tepihe, plocice, parket, prozore...
-Ima sistem za rasprsivanje vode, koji moze da sluzi za pranje spoljnih roletni ili automobila
-prljavstina se ne cuva u kuci, vec odmah nakon ciscenja se odstranjuje u kanalizaciju
-nema kesa i filtera
-troskovi= nula
Sistem zdravlja br. 1
mod_pic.gif
Mislim a i ja imam isti aparat i ne bih ga menjala ni za sta na svetu....z:)

Zašto ne otvorite temu ljubitelja Kirbija.

Ova je namenjena da oni koji imaju sistem centalnog usisavanja razmene iskustva, a da ostale informiše o nečem novom kod nas, a što je u svetu već odavno standard.

MALO STE DOSADNI!
Prvo i osnovno ovo o cemu ja pricam nije Kirby i to cudo nikada ne bih drzala u kuci..
Nemojte da vicete jer proporcionalno ste dosadni sa reklamom necega sto je Vama u interesu.
Ja ne radim ni za jednu od tih firmi i nista ne reklamiram samo sam rekla da sam zadovoljna tim aparatom ni ne pomenuvsi o kojem se radi....

A da nam kaze skoji je aparat u pitanju?
Meni su pre neki dan prezentovali Kirby, kao dobila sam na nagradnoj igri besplatno ciscenje koje je trajalo citavih desetak minuta a onda je 2,5 sata drzala prezentaciju. Jedva sam je prekinula i zamolila da ode. Da sam znala da ce tako biti ne bi prihvatila ni to besplatno ciscenje.
Posto meni neki takav novi aparat treba hajde dajte nazive tih sa kojima imate super iskustva pls.

pa ovako...
Moja mama e kupila Kirby pre xy godina i kao bila zadovoljna..em sto kosta Boga oca em te sve za njega posle naknadno kosta..a tezak je ko sam djavo.I naravno imas i filter i kesu u kojoj se sve to usisano zadrzava..truli t pored tebe sto je po meni mnogo gore nego da ocistis metlicom obicnom najobicnijom...
Znaci kupila ga je ali se demona nije otresla jer su je zvali non stop cim izadje neka nova generacija,davili i smarali dok im nije rekla da je izbrisu sa svih mogucih lista je rce ih tuziti za uznemiravanje..Ne znam samo kome al ajd sad...
Pre dve godine smo kupili Rainbow.Ja sam stvarno odusevljena...Koristim ga stalno,lako se vuce kroz kuci,sva stroka ostane u posudi sa vodom,mozes da dodas i miris u vodu pa ti zamirise stan komplet..Osim toga on kad radi u tihom modu,vrsi preciscavanje vazduha u prostoriji..pustis ga i bez obzira na pusenje u istoj,vazduh je cist....
Tresem duseke,fotelje,usisavam slike,izmedju radijatora,zavese,decije igracke..Sve,sve....
Meni je stvarno super.

A da nam kaze skoji je aparat u pitanju?
Meni su pre neki dan prezentovali Kirby, kao dobila sam na nagradnoj igri besplatno ciscenje koje je trajalo citavih desetak minuta a onda je 2,5 sata drzala prezentaciju. Jedva sam je prekinula i zamolila da ode. Da sam znala da ce tako biti ne bi prihvatila ni to besplatno ciscenje.
Posto meni neki takav novi aparat treba hajde dajte nazive tih sa kojima imate super iskustva pls.

Joj pre par godina isti slucaj u vezi Kirbya i nikako da odu, odlepila sam, a sprava em je kompilovana, em previs edlova, ma skalamerija, em sto kosta.

@tema
Meni ni ova skalmerija ne treba, cisto bacanje para, a kada ne znaju kako vise da ti objasne da ti je taj aparat potreban igraju na zdravlje, tako je bilo i sa onim Kirby prodavcima
Mislim meni je dovoljan i obican usisivac, nisam alergicna ni na grinje, ni na prasinu, ni na ambroziju (kakve veze sad ima ambrozija?).............a i nisam se nesto pretrgla ni usisivac da koristim cesto, taman toliko da mi stan izgleda kao da je sredjen pre par dana i da mu za par dana treba novo sredjivanje.
Doduse sto se tice zdravlja mozda bih drugacije razmisljala da imam decu, mada i ja sam dete odraslo u vreme obicnih usisivaca i u to vreme je postojalo grinje, pa nista nisam navukla i tako.........cisto bacanje para koje se mogu iskoristiti za nesto lepse.

ne znam što frkćete na kirby. mene je rešio muka oko prašine. usisavam mnogo ređe nego sa bilo kojim ranijim savremenim usisivače, šetedim pare za pranje tepiha, jer to mogu natenane da odradim sama i da očistim baš kako ja mislim da treba...
silni priključci koji idu uz kirby su dobri, jer ti je dostupno usisavanje na najnemogućijim mestim.
i da - nikad nas niko z kirbija nije zva....samo smo zvali mi kad su nam trebale nove kese ili šampon ili...šta već. donesu na vrata.
ovo centralno usisavanje je ok, ali mi je neizvodljivo....

Back