Centar za talente??

Cimi317

Početnik
Poruka
26
Moze li neko da mi da neke podatke o tome sta se u stvari tamo radi? Pre nekoliko dana nastavnica me je prijavila, ali ja ne znam nista o tom centru za talente...znam samo da treba da se radi neki istrazivacki rad i to je sve...
Unapred hvala...

Moze li neko da mi da neke podatke o tome sta se u stvari tamo radi? Pre nekoliko dana nastavnica me je prijavila, ali ja ne znam nista o tom centru za talente...znam samo da treba da se radi neki istrazivacki rad i to je sve...
Unapred hvala...

Prijavis se za neku oblast-radis IQ test + test iz oblasti za koju si se prijavio, ako te ne prime nikom nista ako te prime ides na predavanja zajedno sa drugim clanovima iz oblasti za koju si se prijavio, posecujes fakultet u tvom gradu vezan za oblast za koju si se prijavio slusas predavanja, i dobijas mentora sa kojim spremas neki naucno istrazivacki rad shodan tvom uzrastu .

ja sam upala prosle god, radili smo samo IQ test.
rad koji napises treba da odbranis pismeno i usmeno (pred komisijom), ako osvojis neko od prva 3 mesta, ne polazes prijemni za fakultet.
nemoj da brines, sve ce ti objasniti na prvom sastanku.
moja 2 druga i mene su ispalili, mentori nam se nisu javljali, tako da smo izvisili.
mozda ti budes imala vise srece... :)

A jel znate kakvi su taj IQ test i test iz oblasti?? :)
Mene je nastavnica prijavila za knjizevnost i kako bi mogao da izgleda taj test?
I da li mogu ja da biram mentora ili mi oni dodele nekog? :D

Ne znam, ali saznacu u toku vec sledece nedelje posto sam se prijavio pre neki dan iz hemije :lol:

Test iz oblasti bi trebao da ti bude lak ako dosta citas :)

Mentora ti dodeljuju oni i to je uglavnom profesor sa fakulteta .

Back