ok, odavno sam se iskljucila sa teme al evo me opet... da su Blagojevici krivi, jesu.... postoje vidni dokazi... dal ce stojanovici poboljsati stanje u azilu, ako ga dobiju nazad, videcemo....nego ne vidim razlog napadanja ljudi, ne branim nikog, koji su preko njih udomili pse ili iste ostavili u azilu i nikada se vratili.... i jos nesto... pa me mrzite koliko god hocete,al, napominjem opet nikog ne branim ali nasrnuli ste na Blagojevice, ok logicni su mi i razlozi za postupak al zasto samo na njih kada postoji jos mali milion istih? i to cak ovde i u beogradu, vecini ispred nosa... al ocigledno ostali nisu toliko zanimljivi poput blagojevica... nisu oni jedini koje izdrzavaju napaceni psi... ima ih mnogo takvih... tako da bi ste mogli posle zavrsetka ovog slucaja da se pozabavite i ostalima, jedan po jedan, da ne bi cekali ulazak, a kako mi se cini necemo ni docekati u bliskoj buducnosti, u evropsku uniju da bi zivotinjama bilo bolje i da bi imali kvalitetan zakon za njihovu zastitu... pozzzdrav