CENTAR SOMBORA

Dali vam se svidja centar Sombora

• Da naravno konacno se malo menja

• Ne ne neee,onako je bio lepsi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Nesho Apatin

Početnik
Poruka
6
U tako lepom gradu ladovine sad se ceo centar rusi ono lepo drvece sad ce da zameni neko drugo koje ce onako narasti za 30 godina...
dali ste skoro bili u Somboru i dali mislite dali je pametno sto se menja centar???
Evo ja sam iz Apatina i kod nas su menjali ceo centar al ostala brate mili ladovina!!!

...uzas i katastrofa... naravno da su uzeli pare... kao sto su poceli da asfaltiraju zaobilaznicu pre tacno jednog eona...

...problem je taj sto Somborci nemaju nikakvu inicijativu da izadju na ulicu i da dreknu u sav glas da bre ko bre... da se napravi sve ono sto je obecato... Somborce mrzi i da shtrajkuju gladju...

...somborce mrzi da disu...

...

U tako lepom gradu ladovine sad se ceo centar rusi ono lepo drvece sad ce da zameni neko drugo koje ce onako narasti za 30 godina...
dali ste skoro bili u Somboru i dali mislite dali je pametno sto se menja centar???
Evo ja sam iz Apatina i kod nas su menjali ceo centar al ostala brate mili ladovina!!!

U pravu si,nisu trebali da sruse drvece.Okolo su sve stare zgrade i sad izgleda prilicno ruzno(sad kad mi Somborci skoce u oci).Ako se centar i izgradi lepo to ce biti jedino sto ce davati lose poene...

До цркве је одрађено фушерски.

Онда су дошли из Јабланице ваљда да раде, па је Трг Св. Ђорђа одлично урађен.

Сад се опет фушира само да се заврши :).

Back