CENTAR ( NASE ) GALAKSIJE?

Neptunijanka:
Svaki tranzit koji odnosno dejstvo tranzita moze kasniti ako pri tom aktivira planetu koja je povezana sa Saturnom , pa se samim tim i teze pokrece! Takodje ako neki aspekt treba da aktivira i samog Saturna to moze kasniti, posebnoako je saturn jak!

Neptunijanka, daj majke ti pomozi mi, jedan decko mogway tamo na tumacenju natalnih trazi neko tumacenje, a ja onu njegovu kartu ne kapiram uopste:)))
doduse ja i ne znam, ali nesto mogu da vidim, ali ono je tamo meni cudno:))
na TNK:)

Neptunijanka:
Nista, hi, hi hi :twisted:

Salim se! Predpostavljam da nije bas ononako kako se ocekuje. Ja mislim da je u pitanju malo drugacija vrsta inteligencije, zapravo inteligencija na bazi zestoke intuicije. Takozvana pra -inteligencija. Ipak Centar Galaksije sakuplja sva znanja i informacije koje su egzistirale. Ja tako gledam na Galakticki centar kao bazu podataka nase Galaksije!
:grin: :grin: :grin:
Sto ja volim da kazem nista, kad me neko pita sta znaci tranzitni Hiron u polukvadratu sa natalnom Lilit!
Inace ja imam Me na 26,5 St i u pravu si za intuiciju cesto kad radim zadatke iz mat,fiz, ili hem dobijem tacan rezultat a izgresim 6 puta usput, jos ako ima nesto na zaokruzivanje...

Jamacha:
:grin: :grin: :grin:
Sto ja volim da kazem nista, kad me neko pita sta znaci tranzitni Hiron u polukvadratu sa natalnom Lilit!
Inace ja imam Me na 26,5 St i u pravu si za intuiciju cesto kad radim zadatke iz mat,fiz, ili hem dobijem tacan rezultat a izgresim 6 puta usput, jos ako ima nesto na zaokruzivanje...

Eto vidis da si dobar! Ako budes radio na tome mozda budes novi Tarabic 8)

kali juga...ja mislim da pluton trazi neku rupicu da nam donese vise svesnosti znanja zdravlja i ljubavi...
gde mi ode post?
zato se setka....
crna rupa [po ved. ast.] je jos izmedju planete zemlje i centra galaksije koji je izvor znanja i svesnosti,
mozda plutonchitj pomogne malo ali doba mracnjastva, u kome smo jos uvek, tesko da mozemo da iskoristimo centar galaksije jer je jos uvek zatvoren za nas.

Neptunijanka:
Pozivam ljude koji se zaista bave astrologijom da kazu sta sve znaju o znacenju Centra nase Galaksije i kakvo delovanje ima u natalnoj karti?
Interesantno je da kada su pitali pokojnu Milju Vujanovic, sta joj je Dupor ( njen ucitelj) preneo o svojim znanjima o kojima nije pisao i koje je hteo da prenese odabranim, spomenula je kao jednu od naj vaznijih detalja Centar nase Galaksije koji se nalazi na 24.stepenu Strelca, i rece da je ta tacka u horoskopu izuzetno bitna, a da pritom nije rekla nista konkretno kako se tumaci itd. Ali je zato rekla da ce znanje preneti - takodje odabranim :| , sto se naravno, najverovatnije nije ni desilo.
Moj vladar Ascedenta je Neptun na 24.stepenu Strelca u X- om, jes' da je generacijski polozaj ali je i vladar horoskopa, pa sta bi to - kao i druge bitnije, licne planete na tom mestu mogle da predstavljaju i kakvo bi se to tumacilo. Svuda sam trazila informaciju ali svi samo naglasavaju da je bitna tacka i na tome se svaki komentar zavrsava! Ko zna nesto vise?! :roll:

Имам от Дупор три књигите...

Back