Zaratila sam sa menidjerom. Mislim nisam bas zaratila, ali on nece da prica sa mnom. Iskreno, mislim da nema razloga da ne prica, ali, evo, ukratko cu vam ispricati sta se dogodilo. Nasli smo se jedan dan da razgovaramo oko nekog posla. I izmedju ostalog tu je bio i jedan njegov poznanik, koji ga uvek ponizava. Stalno ga zeza. Ja sam mu rekla da ga ga on ponizava, a on je osuo paljbu na mene: "Mi se tako zezamo. Ti se nista ne razumes. Sta se ti mesas?! Bla, bla, bla." Sada me on ignorise. Ja sam pokusala par puta da nekako stupim s njim u kontakt, ali on me je odbio i bas me briga. On mi je jos i najmanja briga sa tim njegovim ludilom i tim njegovim pajtasem, kojem se sada samo cepi.
Primetili ste da se na fejsu pojavio onaj link koji se pritisne, pa se napravi film od slika i dogadjaja. Mnogi su odusevljeni, ali meni je to bezveze. Deset godina neko ti sklepa u jedan minut. Zar to nije glupo?! Mnogi moji fanovi su napravili to, ali ja nisam gledala, jer me to ne interesuje, ali sam odgledala jedan. A to je od mog bivseg decka iz Izraela. Nas dvoje smo u kontaktu, ali ne tako cesto. Na primer, ova nedelje smo se culi samo cetiri puta. Jednostavno sam smanjila kontakt sa njim. Da se vratim na video... I odgledam ja to. I ja vidim, da on ima samo slik od one njegove dosadne zene, koja slika sve i svasta i koja se samo bekelji, kezi i ceo njihov svet opisuje troslovnim imenima. Jednostavno, osetila sam se napusteno i tuzno. Zasto mene nema u tom snimku, ako mu toliko znacim kao sto kaze?
Koliko vas decko ili devojka zauzimaju mesta u vasem zivotu? Da li mislite da bi trebalo vise? Manje? Mozda ne mozete da zivite jedno bez drugog?