Centar ljubavnog zivota

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Zaratila sam sa menidjerom. Mislim nisam bas zaratila, ali on nece da prica sa mnom. Iskreno, mislim da nema razloga da ne prica, ali, evo, ukratko cu vam ispricati sta se dogodilo. Nasli smo se jedan dan da razgovaramo oko nekog posla. I izmedju ostalog tu je bio i jedan njegov poznanik, koji ga uvek ponizava. Stalno ga zeza. Ja sam mu rekla da ga ga on ponizava, a on je osuo paljbu na mene: "Mi se tako zezamo. Ti se nista ne razumes. Sta se ti mesas?! Bla, bla, bla." Sada me on ignorise. Ja sam pokusala par puta da nekako stupim s njim u kontakt, ali on me je odbio i bas me briga. On mi je jos i najmanja briga sa tim njegovim ludilom i tim njegovim pajtasem, kojem se sada samo cepi.
Primetili ste da se na fejsu pojavio onaj link koji se pritisne, pa se napravi film od slika i dogadjaja. Mnogi su odusevljeni, ali meni je to bezveze. Deset godina neko ti sklepa u jedan minut. Zar to nije glupo?! Mnogi moji fanovi su napravili to, ali ja nisam gledala, jer me to ne interesuje, ali sam odgledala jedan. A to je od mog bivseg decka iz Izraela. Nas dvoje smo u kontaktu, ali ne tako cesto. Na primer, ova nedelje smo se culi samo cetiri puta. Jednostavno sam smanjila kontakt sa njim. Da se vratim na video... I odgledam ja to. I ja vidim, da on ima samo slik od one njegove dosadne zene, koja slika sve i svasta i koja se samo bekelji, kezi i ceo njihov svet opisuje troslovnim imenima. Jednostavno, osetila sam se napusteno i tuzno. Zasto mene nema u tom snimku, ako mu toliko znacim kao sto kaze?
Koliko vas decko ili devojka zauzimaju mesta u vasem zivotu? Da li mislite da bi trebalo vise? Manje? Mozda ne mozete da zivite jedno bez drugog? :heart:

Evo ti prave prilike da sada šutneš tog svog meniđera....
Ko šta radi, klokan te samo blamira.
Jednom ćeš se naći u nebranom grožđu -
pored njega kad bude krao faširane šnicle po ekspres restoranima.
A, to je ranije radio, kako si nam pričala.
Na svim sakoima nosa masne krugove oko džepova.....

Klošarčina !
On nek' se samo duri.
Ne zna on još šta gubi.
Bez tebe neće imati 'leba da jede.
Nego, samo one šnicle, masne, otužne.....
Zato ga češće muči dijareja, pa trči po pionirskom parku,
čučnjava, skida gaće i hvata se za drvo....

Lepa si, mlada, plahovita, talentovana, misli razbarušenih, poput frizure ministra kulture....
Možeš ti to sama, jeb'o meniđera, vataj se ti Moše Dajana i Arijela Šarona.
Neka pocrkaju ex verenik i njegova nadrkana žena....

Još bih ti pis'o, al' mi dolaze gosti.
Tri bivše verenice i njihovih sedmoro dece !

Evo ti prave prilike da sada šutneš tog svog meniđera....
Ko šta radi, klokan te samo blamira.
Jednom ćeš se naći u nebranom grožđu -
pored njega kad bude krao faširane šnicle po ekspres restoranima.
A, to je ranije radio, kako si nam pričala.
Na svim sakoima nosa masne krugove oko džepova.....

Klošarčina !
On nek' se samo duri.
Ne zna on još šta gubi.
Bez tebe neće imati 'leba da jede.
Nego, samo one šnicle, masne, otužne.....
Zato ga češće muči dijareja, pa trči po pionirskom parku,
čučnjava, skida gaće i hvata se za drvo....

Lepa si, mlada, plahovita, talentovana, misli razbarušenih, poput frizure ministra kulture....
Možeš ti to sama, jeb'o meniđera, vataj se ti Moše Dajana i Arijela Šarona.
Neka pocrkaju ex verenik i njegova nadrkana žena....

Još bih ti pis'o, al' mi dolaze gosti.
Tri bivše verenice i njihovih sedmoro dece !

Hvala ti na podrsci. Ipak, i Mose Dajan i Ariel Saron su umrli, tako da ja nemam sta tu da trazim. Svi mi kazu da treba da otkacim menidjera. U stvari, neki kazu: "Sredice se to." neki kazu: "Pa, mozda se oni stvarno tako zezaju." Ipak, vezuje nas dugogdisnja saradnja. Nema veze sto znam njegove porodicne tajne i sto sam bila u vezi sa njegovim bratom i tatom. JA mislim da ce on propasti bez mene. Cak mi se ni Tea ne javlja, a cule smo se svakog dana.
Lepo se provedi sa tim tvojim goscama. :) :heart:

Napisala si da ti je krivo jer te nema medju tim slikama...

pa naravno da te ne bi stavio ,
koji jos ozenjen covek stavlja slike bivse devojke zajedno medju slike zene i dece ? :think:

Proredi kontakt s njim na jednom mesecno.... ako uopste :)

Jeste, malo sam povredjena. Nekako me je pecnulo, zato sto nismo ni na jednoj slici. I zato sto ja nisam na njegovim slikama. Ja sam bila njegova najbolja drugarica nekoliko godina, preciznije 12, a onda smo bili u vezi. Nije moguce da ja njemu nista ne znacim, jer svi nasi kontakti su na njegovu inicijativu. Ja ga ne zovem preko skajpa, ali on mene zove. Cak i ovaj sadasnji kontakt je nastao tako sto je on mene pozvao. On je meni stvarno sladak, ipak, ja imam decka. Ja njega ne gledam ni kao neki flert, vise kao kontakt sa nekim poznanikom, koji je pri tom sladak. On jeste ozenjen, pa sta?! I ja zivim sa deckom, pa se nisam udala, a jos sam i nevina. Zar zato sto je ozenjen ne sme da razgovara sa nekom osobom, koja mu je nesto znacila u zivotu. Osecam da bi me ona njegova dosadna, debela zena zvala: "Cic" u skladu sa njenim troslovnim diskursom.:heart:

Back