CENTAR GRADA BEOGRADA SLABO OSVETLJEN !

Ja sam rodjen u beogradu.Ovo je moj grad,i ja zelim,da on izgleda,kao i ostali gradovi
evrope.Medjutim,centar beograda - terazije i ulica Kralja Milana, su u
nekom polu mraku.Prvo sto se da primetiti,nema dekorativnog svetla,na zgradama.

Takoreci sve (i ako ih je uvek bilo malo),svetlece reklame su pogasene.Pitao sam neke
vlasnike radnji i hotela,zasto su odjavili svetlece reklame.? I sta su mi rekli.Morali
smo,jer je gradska uprava,toliko velike takse,nametnula,da retko ko,moze tako
visoku taksu,da plati.

Pogledajte prve veceri,kada prosetate terazijama,kako sve to izgleda jadno i zalosno.
Pre neki dan, vratio sam se iz Trsta.Trst u italiji,vazi za palanku,nesto,kao u srbiji
sto je cacak.Ali moram reci svoje zapazanje,posle Trsta,beograd mi je sa svojim
polu mracnim centrom grada,licio na neko vece selo u evropi.

Ovim putem,apelujem,na celnike naseg grada beograda.Aman ! Osvetlite nam bar
taj najuzi centar grada,ako vec ne moze(nazalost) i ceo grad.:dash:

...ima tu nečeg....ima.....ako se , kako da kažem , usmeri svetlosna energija u centar , mora da se zatamne periferne oblasti....a mrak je raj za sitne lopove , amatere "ciganskog" kalibra....mogu po mraku da operišu po naseljima . parkinzima...da razvaljuju do besvesti i prave enormne štete već ojađenom stanovništvu , puneć za siću otpade i buvljake....ovakve štete sve su učestalije.....još ako bratija "ciganska" obiće tršćansku familiju - tek će da se šteta od lopovluka nagledamo....Kusturica je postao naš velikan sa tršćanskom "ciganskom" familijom , džeparoša , provalnika i kontejnersko otpadne mafije....seti te se...posle su bile sankcije pa bombardovanje , kad se filmska istina o nama proširila svetom....može biti da je ovo sa svetiljkama strategija tršćanske "ciganske" , u sadejstvu sa natovskim nigerima...ruja ih potiskuje iz persije , pa ko vele , ajd na istu foru da im navatamo pravoslavce , da im pokažemo ko kosi ko vodu nosi....( a nešto se mislim , ruse zabole ona stvar , za pravoslavce - to smo već gledali )....

...zato moj poštovani Lorde , povlači inicijativu !

...jes vala...no vide li ti Lorde , narod tvoj prestoni , iz kvartova pored centra , stvarno se žali na sve učestalije krađe....prekjuče iz cuga nabasam na šestoricu vlasnika alfi , kojima su razvaljena i uništena vrata , samo zarad akomulatora - koji na otpadu vredi par stotinarki...hoću da kažem učestale zaista , sitne krađe i provale koje prave veliku štetu stanovništvu , a lopovima nikakva korist !

Ah moj Loncaru. Pa ti sitni lopovi.Pa ne vredi trositi reci,a kamoli truda,juriti ih.To je zapravo "de mode". Sada je moferno biti veeeliki lopov.
Sada se krade,u milionima evrica.Doduse,sve su to posteni i ugledni ljudi,koje je greota pljuvatii i karati.A te sitne lopovcice,sto kradu akumulatore.
Pa to su danas postenjacine,prema onim.......cija mena,ne smem (i necu) ni da pomenem.

...more Lorde , ovdi je reč o sitnom lopovskom ćaru , a velikoj šteti vlasnicima , nekakve imovine...
....a znaš , svaki pir - krvavi , nekako počinje sa uzurpacijom imovine...prvo stoka lopovska počne da uzrpira intelektualnu imovinu - plagiranjem ...kao što je radio Bregović ( pa ovih dana riknuo milion evra , pred evropskim sudom , za krađu intelektualne svojine )...posle se plagiraju intelektualne diplome , doktorate i tako to...nakon toga , "lopovski plagijatori" počnu sa "državnim uzurpiranjem , svake druge lične imovine - zarad nekakve opšte društvene profitabilnosti ; pa se posle vrši njen transver u elitnu preduztničku sveru , jer je društvena imovina steerilna od profitabilnosti - a nakon toga počne opšta otimačina u ime nacionalnog spasenja...naravno - krvi do kolena.....

Back