Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ако деца не дисциплинују до трећег разреда децу, џабе су кречили. После могу да се извињавају, да моле школу да казни њихову децу, онда је већ много теже и компликованије за промену.
Сећаш се оне представе од пре неки дан што су критиковани родитељи, представа за малу децу ? На крају поједини родитељи испадоше проблематични.
Лепо је један родитељ рекао - кад смо ми били мали, родитељи су нас васпитавали да смо ми одговорни за неки проблем. Данас поједини родитељи за свој проблем криве другу децу.
Још кад такво васпитно запуштено дете дође у школу па крене да терорише другу децу, ту је онда мука и проблем јер су свима везане руке, кад родитељ неће да сарађује.
Mi kao društvo idemo iz krajnosti u krajnost. Od patologije opisane u uvodnom postu do toga da klinci danas izmiču stolice nastavnicima i to snimaju mobilnim. Nikako da se zaustavimo na nekoj normalnoj sredini između dve "strane".