Cene u Italiji

• Začetnik teme Začetnik teme gema
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gema

Aktivan član
Poruka
1.056
Pozdrav, 30. Septembra idem na exq 7 dana u Italiju : Lido di Jesolo- Venecija - Montekatini - Piza - Rim- ciancano terme- firenca - verona

Pa me interesuje kakve su cene u italiji sto se tice hrane , a i shopinga i da li ima snizenja?

Što se tiče hrane putuješ u najskplja mesta u Italiji. Što više ka jugu - to jeftinije. Ti se, pak vrtiš, oko centra.
Što se tiče šopinga - svi butici su postavili nove kolekcije, što znači - punu cenu...međutim, ukoliko imaš vremena moći ćeš još uvek da pronađeš puno toga na snićenju. To se odnosi samo na letnje krpice.

I mene je ovo zanimalo zbog ekskurzije . Mada ono . Necu imati ja tolko para sa sobom da bih mogao da izvoljevam da kupujem sta mi padne na pamet , mislio sam ako mogu neke jeftine patike simpaticne da kupim i neke farmerice ili duks i toliko ....

Mada rekla nam je razredna da ovi nasi svracaju upovratku negde u Italiju nesto kao njihov "metro" za stvari gde su skupljene velike kolicine markiranih stvari ostalih od preko sezone pa na prodaju za do 70% snizenja . Pa cemo tu da svracamo . Ovo da kupujem u centru Rima nema pojma . :roll:

Back