CENE U GRČKOJ?

PRIMER:
22.8.2006
Parga
Suncobran = 6-7€, Giros = 1.7-2€, Hleb = 0.60-0.80€, Pivo u prodavnici = 1€ u caffeu 2.5-5€, Sok u prodavnici 1l = 2.4€ u caffeu 2-4€, krstarenja: Krf 22€, Paxos i Antipaxos15€, Aheron 20€, Jonnska ostrva 27€....itd...+ pitanja + odgovori...u svakom slucaju ne moze da skodi! ;)

Ja sam predhodnih godina iso u Tursku i malo vise u Bugarsku na more.Ove godine hocu da idem sa devojkom negde u Grcku pa me interesuje koliko bi otprilike za neki normalan zivot tamo za 10-ak dana trebalo poneti para.Znam da je sve to relativno,ali znaci za svakodnevne stvari tipa neko pivo,aladoled,rucak u restoranu.,suncobran i tako to.Nadam se da sam jasan>koliko vi nosite para za to vreme ?

Bogdan Telenor:
PRIMER:
22.8.2006
Parga
Suncobran = 6-7€, Giros = 1.7-2€, Hleb = 0.60-0.80€, Pivo u prodavnici = 1€ u caffeu 2.5-5€, Sok u prodavnici 1l = 2.4€ u caffeu 2-4€, krstarenja: Krf 22€, Paxos i Antipaxos15€, Aheron 20€, Jonnska ostrva 27€....itd...+ pitanja + odgovori...u svakom slucaju ne moze da skodi! ;)
Zbunio si me s ovim Jonska ostrva 27E, ja procitala na drugom forumu 40 ili 50E, pa skupljam pare. Preko koga si ti isao za 27E. Ajde, molim te napisi malo detaljnije, bas me zanima, jer idem u Pargu ovog leta. Jel to isto ono Kefalonija, Lefkada i Itaka?
P.S. Mozes da odgovoris i na temi Parga.

Evo nekih cena sa Tasosa-Limenas, prosle godine

DSCN0699-1.jpg

DSCN0698-1.jpg

DSCN0697-1.jpg

verbena27:
Zbunio si me s ovim Jonska ostrva 27E, ja procitala na drugom forumu 40 ili 50E, pa skupljam pare. Preko koga si ti isao za 27E. Ajde, molim te napisi malo detaljnije, bas me zanima, jer idem u Pargu ovog leta. Jel to isto ono Kefalonija, Lefkada i Itaka?
P.S. Mozes da odgovoris i na temi Parga.
Izvini, nisam obrazlozio. Ja sam prvi dan uplatio za devojku i mene sva krstarenja i dobio sam neki ok popust. Mislim da je bilo jedno kstarenje gratis. I to ti od prilike dodje to. Inace si u pravu da je cena pojedinacnog krstarenja 50€ ali minus tih 20-ak izadje toliko. Moja greska sto nisam obrazlozio...sorry. Inace predlazem da ako ste u mogucnosti uplatite sva krstarenja jer je onda to pravi filing, treba sve to videti!

Back