Cene stanova u Nemačkoj

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
23.137
Cena stanova u Nemačkoj, u gradu Chemnitz su dosta niske u odnosu na ceo Beograd.

1000023386.jpg
1000023385.jpg
1000023384.jpg
1000023383.jpg

Cena stanova u Nemačkoj, u gradu Chemnitz su dosta niske u odnosu na ceo Beograd.

Pogledajte prilog 1769699Pogledajte prilog 1769700Pogledajte prilog 1769701Pogledajte prilog 1769702
Znas li ti gdje je Chemnitz, da ne kazem Karl-Marx-Stadt?
Pitaj @Frederick_ ili @RužnaKoLopov koliko se krecu stanovi u njihovim sokacima...Chemnitz molim te, mozes ici zivjeti i u Cottbusu ili Zwickau poprilicno jeftino, pretpostavljam...ali uporedi neko selo u Zap.Djermaniji sa cijenama pa vidi kako stoje, ne moras gradove.

Pitaj @Frederick_ ili @RužnaKoLopov koliko se krecu stanovi u njihovim sokacima...Chemnitz molim te, mozes ici zivjeti i u Cottbusu ili Zwickau poprilicno jeftino, pretpostavljam...ali uporedi neko selo u Zap.Djermaniji sa cijenama pa vidi kako stoje, ne moras gradove.
Blizu Češke. Drezden i Lajpcig blizu od poznatih. Cvikau je isto tu blizu.

Ja ne znam u kom su delu njih dvoje. Ako hoce da kazu , pa cu da uporedim sa ovim gradom.

Pa sto ne poredi taj Chemnitz sa recimo cenama u Vranju ili Pirotu a ne sa cenama u Beogradu?

Poredi recimo MinKen sa Beogradom, videces da su rente 3-4 puta vece u tom bavarskom gradu.

Generalno je bivsi DDR jeftiniji deo Dojclanda, imaju i nize plate a koliko cujem teze je i naci posao.
Poredio sam te velike i poznatije gradove. Chemnitz nije bas mali sa 250 000. Mnogo je to veće od Pirota i Vranja. U Bgu su skupe kirije i kvadrati kao da smo Dubai.

Poredio sam te velike i poznatije gradove. Chemnitz nije bas mali sa 250 000. Mnogo je to veće od Pirota i Vranja. U Bgu su skupe kirije i kvadrati kao da smo Dubai.
Pa i nije skupo u odnosu na Minken ili Berlin recimo, vidis koliko kosta recimo soba u centru MinKena, 700-800 eura, soba ej bre, a delis stan sa jos 4 osobe. Ako ne poredis Chemitz sa Pirotom ne treba ni Beograd da poredis sa Berlinom ili Minkenom a Srbiju sa Nemackom. Taj Chemnitz je u siromasnijem delu Dojclanda kao i Pirot u Srbiji.

Back