Cene sminkanja

florrijana

Početnik
Poruka
7
Zdravo svima,
udajem se u oktobru pa me zanimaju cene profesionalnog sminkanja. Da li znate kako se krecu i od cega zavisi cena?
Moja drugarica se udala pre mesec dana i sminkali su je iz Studija Aurora u BG-u. Bila je prezadovoljna, ali me zanima da li jos neko nesto zna o njima? Hvala.

Те цене су поприлично шаролике.
Цена би требало да зависи од квалитета шминке и умећа шминкерке али то обично није тако.
Најбоље ти је да тражиш пробно шминкање али не дозволи да те само овлаш уради већ да те поптуно нашминка.

Иначе, ја све ово знам јер ми је бивша то радила, да не помислите да знам из личног искуства. :)

Цена би требало да зависи од квалитета шминке и умећа шминкерке али то обично није тако.
Најбоље ти је да тражиш пробно шминкање али не дозволи да те само овлаш уради већ да те поптуно нашминка.

Иначе, ја све ово знам јер ми је бивша то радила, да не помислите да знам из личног искуства. :)

Umalo da pomislim

Zdravo svima,
udajem se u oktobru pa me zanimaju cene profesionalnog sminkanja. Da li znate kako se krecu i od cega zavisi cena?
Moja drugarica se udala pre mesec dana i sminkali su je iz Studija Aurora u BG-u. Bila je prezadovoljna, ali me zanima da li jos neko nesto zna o njima? Hvala.

Meni je uzela 3ooo za šminkanje, ali je dolazila u hotel da me šminka... i uopšte nisam bila zadovoljna... to je bilo prošle godine u ovo vreme...:heart:

ovo pod obavezno!:rtfm:
drugarica je proslo ljeto pres svadbu otisla na probno kod najboljeg kozmeticara u gradu, samo joj pokazao sta ce i kako ce..na dan svadbe je izgledala GROZNO!!!
puder u 5 slojeva, dvije nijanse sjetlije od njenog tena ( zamisli razlike sa vratom!), sva je bila plasticna. oci uzasno nasminkane:(
zato ti je najbolje da prije svadbe vidis da li je to to i da li ti se svidja njegov/njen nacin sminkanja.

mozda ti znam bivsu :zper:

Zdravo svima,

Ja bi se sminkala sama
Kad god su me sminkale te profi sminkerke, nije mi e svidelo
Moja drugarica je evo skoro zbog svadbe isla da vidi kako ce da joj ispadne, i na kraju se za svadbu sminkala sama

Back