cene mobilne telefonije

snejks

Elita
Poruka
18.271
Svedoci smo ovih dana da su cene paketa u postpejdu skočile kako u MTS tako i u Telenoru , pretpostavljam da je i VIP ih je sledio sa povećanjem cena.
Očigledno je da nam fali još mobilnih operatera jer su cene previsoke .
Ja lično mislim da ću posle isteka ugovorne obaveze u septembru jednostavno otkačiti MTS. a vi?

Svedoci smo ovih dana da su cene paketa u postpejdu skočile kako u MTS tako i u Telenoru , pretpostavljam da je i VIP ih je sledio sa povećanjem cena.
Ja lično mislim da ću posle isteka ugovorne obaveze u septembru jednostavno otkačiti MTS. a vi?

Ja koliko vidim sve cene su pale.

https://mts.rs/Privatni/Mobilna/Postpejd/Tarife
https://mts.rs/oec/lista-mobilnih-uredjaja/postpejd-tarife/morava-1

Ovo nisu prave cene, znam da mi drugarica ima Omoriku 1, i mnogo je jeftinija nego što je na ovom linku. Nešto oko 1000, 100-150 dinara više, eventualno.
Sigurno nije bila 1999, a sada posle sniženja 1500!!!

To su čuvena srpska "sniženja" :

redovna cena artikla - 100 dinara

Posle "akcije" i "neverovatnih popusta", on sada košta 130 dinara a pre toga je navodno bio 150!
I ljudi pojure da kupuju "sniženo"... :dash:

Ja za 20€ (MBox, član Telenor grupe)
imam na 3 mesta TV (oko 500 kanala)
plus internet (za wireless odličan)
i na koji se kači žena se ovim "pametnim" telefonima.

PS:
to je "srednji" paket, najjeftiniji je 10€.
Razlika je samo u skidanju fajlova.
posle 4.7 GB "skidanja" smanji brzinu za taj mesec.

PS:
Oni su razvukli nekakve svoje instalacije po kući,
za 3 mesta gde sam rekao da ću ga koristiti.

Poslednja izmena:
Ovo nisu prave cene, znam da mi drugarica ima Omoriku 1, i mnogo je jeftinija nego što je na ovom linku. Nešto oko 1000, 100-150 dinara više, eventualno.
Sigurno nije bila 1999, a sada posle sniženja 1500!!!

To su čuvena srpska "sniženja" :

redovna cena artikla - 100 dinara

Posle "akcije" i "neverovatnih popusta", on sada košta 130 dinara a pre toga je navodno bio 150!
I ljudi pojure da kupuju "sniženo"... :dash:

U septembru prošle godine Omorika je mogla da se pazari za 1000 dinara na sniženju. Pre toga i posle toga je bila skuplja. Koliko? Ne sećam se.

ne znam jbg ali mislim da je fora sto bi ljudi jebacke telefone uz paket i posle to vuce... ja u mts imam mix m , nisam hteo iphone ili tako neku mamojebariju i imam i previse minuta, sms , gigabajta...a mom ortaku jebu majku jer je macor hteo iphone 6 ili 7...mislim da to vuce...

da pojasnim, isti paket ali sa ili bez telefona...

ja sam omoriku do sada plaćao 1100 dinara , bez telefona sada je bez telefona 1500 tako da - nisu pale cene

- - - - - - - - - -

vidim i VIP se prosrao nema više nNeo2 paketa za 1000 dinara sada imaju Neo3 za 1200 bez uređaja https://www.vipmobile.rs/privatni/p...RCbVxoUd20rpjX0XGA06T-fHovSl6wOhoCAtwQAvD_BwE

Back