Cena šampanjca i pića na Lizzo koncertu zapanjila posetioce

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.252
Šampanjac je koštao 27 dolara po čaši na Lizzo koncertu u Sidneju

Američka pevačica nastupila je 23. i 24. jula u Kudos bank areni

Obožavaoci su bili šokirani "nečuvenim" cenama šampanjca i drugih alkoholnih pića koji se prodaju na stadionu u Sidneju za Lizzovu svetsku turneju "The Special".

Američka pop zvezda (superstar) izašla je na binu u Kudos Bank Areni 23. i 24. jula.

Ali pre nego što je koncert počeo, prisutni su kupili piće, grickalice i robu - a jedna čaša šampanjca Veuve Clickuot koštala je obožavaoce neverovatnih 27 dolara.

Dve čaše su bile reklamirane za 50 dolara; flaša se prodaje za 80 dolara u Likuorlandu.

1690313266086.png

Ne znam šta se beče na 27 dolara za šampanjac ali zato sam se ja izbečio, prvo da je neka tamo Lizzo superstar and još više su mi se razrogačile oči kad sam vido na šta liči...

Jel prati neko ovu "superzvezdu"?

jebobi znači sviđa mi se. znači sviđa mi se što je šampanj toliko koštao, trebalo je i više. kad debilima prodaš tu tonu mesa prodaj im i da loču skupo
imao sam videti kako "domace meso sa sela" med,rakija i ostali etno patroit trend se prodaje beogradskoj gospodi po urnebesnim cenama.

domaci cvarci od domace svinje a odrane polutke u lidlu bili po 120din kg od cega si ispekao domace cvarke ko da si 3 krmace zaklao. joj kako se gospoda sladila po 2-3000 po kili. a imali i odlicnu domacu mast po 700-800 dinara
a stoka kupuje, ne pita, ne cenjka i ne izvaljuje

Back