Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Gradic je jako lep. Plaze, onako.bio si u Pargi? kakve su im plaze?
Zato je u 30 km juzno - Vrahosu, plaza fenomenalna. Ali je Vrahos nezanimljiv.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gradic je jako lep. Plaze, onako.bio si u Pargi? kakve su im plaze?
a jesi bio na Tasosu?Gradic je jako lep. Plaze, onako.
Zato je u 30 km juzno - Vrahosu, plaza fenomenalna. Ali je Vrahos nezanimljiv.![]()
Ponesi autan (za pcele.a jesi bio na Tasosu?
kako te zlostavljam![]()
da znas...do sada svaka pesma je...s..a..njePonesi autan (za pcele.)
Vredi autom, svojim ili rentiran. Ili motorce. Za dan prodjes, snimis gde sta, pa biras plaze.
Ne znam jos koliko cu izdrzati.
U stvari, lakse i ovo od Evrovizije.![]()
Uglavnom sljunkovite a i sam grad je uzbrdo-nizbrdo.bio si u Pargi? kakve su im plaze?
ja tu ne vidim ni jedno zivo bice...cak ni travcicu a kamoli drvo...deluje mi kao naseobina na Marsu...Gospodin predsjednik Aleksandar Vucic omogucio je gradjanima Srbije ljetovanje na mjestu koje su anticki bogovi odabrali za odmor, ali opet nekima ne valja.
![]()
Ne morate ga slaviti, ali da ste pametni, slavili bi ga.
Ima obilazak busom, a ima i ture brodovima. Naša agencija je bila više nego duplo skuplja nego domaćaDa, za Rodos kazu da je fenomenalan, iza njega Krit.
Ono sto gospodin predsjednik omoguci, nije s ovog svijeta.ja tu ne vidim ni jedno zivo bice...cak ni travcicu a kamoli drvo...deluje mi kao naseobina na Marsu...
Sta tebi pada na pamet cccМешате се тамо?
Ako si mazohista,onda kroz BugarskuDrugim recima, kroz Bugarsku samo ako mora.![]()