Cena novog Pasata - da li biste ga kupili?

Manga Hilux

Stara legenda
Poruka
84.324

Objavljena cena za novi VW Passat FOTO​

Na novi Volkswagen Passat dugo smo čekali, a konačno su otkrivene i cene za devetu generaciju ovog modela.
IZVOR: B92

Foto: VW Promo

Foto: VW Promo​

Nova generacija Passata dostupna je samo u karavanskoj varijanti, a VW je na svojoj internet-stranici objavio da je dostupan putem online konfiguratora.

Osnovna ponuda uključuje 1.5 TSI benzinac u formi blagog hibrida, i ova verzija Passata košta 39.995 evra. Međutim, ova verzija i dalje nije dostupna, pa tako na svojoj nemačkoj stranici VW nudi Business verziju koja košta 44.995 evra.

Isti je kao i pre 10-15 godina jel to neka retro fora? Drugar mise juče žali kaže treba mu nov auto kuka 40 soma pasat, superb... Reko idi kupi novog tucsona ili sportage i miran si. Drugi komšija uzeo novog tucsona prodao pasata. Ja zezam kako sam prvi kupio žutaća tada se svi sprdali :D

Само је питање времена када ће и корејска возила да поскупе изван нашег домашаја.

Дачија сандеро је у почетку коштала 8.000,00 евра. Постојале су теретне верзије за мање пара. Данас кошта 16.000,00 евра у основној варијанти са 1.0 мотором.

Što se hibridnih pogona tiče više imam poverenja u Tojotu. Pasat će svakako naći svoje kupce. Jeste skup, ali poskupeli su poslednjih godina i svi drugi.
spreda ko polo, a tolko je i veliki samo sto je malo duzi. Svaka nova generacija je sve niza, sve manje komforna i sve vise nalik na golfa variant.
Poslednji model koji je vredeo bio je passat 7.........sve posle njega je sve blize klasi malog automobila.

Само је питање времена када ће и корејска возила да поскупе изван нашег домашаја.

Дачија сандеро је у почетку коштала 8.000,00 евра. Постојале су теретне верзије за мање пара. Данас кошта 16.000,00 евра у основној варијанти са 1.0 мотором.
Kao i sve drugo.U početku se navlači niskom cijenom. Pa mic po mic na gore. Kad se sjetim koliko su ceed i pro ceed koštali u početku. A sad...

Back