chex74
Početnik
- Poruka
- 6
Koje su trenutne cene iznjmljivanja stana u Beogradu? Ja sam trenutno u stanu od 40 m2 u 70-m bloku i placam ga 250E + komunalije. Malo,malo pa cujem neke price da su kirije smanjene. Koliko vi placate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje su trenutne cene iznjmljivanja stana u Beogradu? Ja sam trenutno u stanu od 40 m2 u 70-m bloku i placam ga 250E + komunalije. Malo,malo pa cujem neke price da su kirije smanjene. Koliko vi placate
Šta ćeš manje od toga za Novi Beograd? Odlično prolaziš!
Ja ne plaćam ali iznajmljujem jedan stan na Banovom brdu (u kući, zasebni ulaz) za 450 evra. U pitanju su 62m2, moja je bela tehnika, ima sređeno kupatilo i kuhinju, dve telefonske linije i ADSL.
Ne mogu da budu smanjene nista znacajno - jer dosta ljudi stvarno zivi od toga sto nekome iznajmljuje stan. Od onih sto izdaju, velika vecina ima samo taj jedan, tako da je to dodatak na platu.
Uglavnom oko 200 evra, plus komunalije...
sinu sam pronasla prelep i jeftin stan
medak2,40m2,okrecen,namesten,cg,terasa...ma super.
100e+infostan,struja i telefon
kablovsku i retese placa gazdarica.
![]()
![]()
sinu sam pronasla prelep i jeftin stan
medak2,40m2,okrecen,namesten,cg,terasa...ma super.
100e+infostan,struja i telefon
kablovsku i retese placa gazdarica.
![]()
![]()