CENA GLUPOSTI

(ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime)​

CENA GLUPOSTI

Uh, kako je vrelo. Klima je na izdisaju. Nestaje joj freona....bar ja tako mislim, te sedim i čekam majstora da dodje, a kad će ne zna se.Lepo mi kaže Cic juče da manje hladi, ali ja je ne slušam....Po malo dune hladnjikavo, ali nije to ništa. Vruće mi je, znojim se....htela bih kući, ali......misli su mi vruće i trome i ne radi im se....a treba da radim devizne izvode koje mrzim iz dna moje lepe dušice....te reših da stvarno nema smisla da sebe toliko maltretiram u ovaj vreli dan.....zato pišem......pa dobro Ljiljka, majku mu, hoćeš li se skoncentrisati na jednu temu ili ćeš ovako da skakućeš okolo? Da skakućem hahahaha E, onda se setih.....da čitam šta sam ranije pisala.....one stare blogove......i tu se utepah od tuge načisto....ili sreće.....još nisam raskrstila, a vala i neću jer ima svega. Šareno je kao i život i nek takvo ostane i na dalje.....šta ja tu imam da izmislim....samo treba lepo i čitko da prepišem od života....i eto, sad sam tužna...i vruće mi je. Stvarno je glupo što ovo radim. Ebote, to ne radi niko. Ali nije to što me buni....nego to što me nešto iznutra tera da to radim...mislim da pišem i objavim....a sad nema nikog za torokanje.....svi meditiraju u ladovini. Majstora još nema.
Razmišljam o reči „savršeno“......kako ljudi olako tu reč koriste i netačno. Savršenost je trenutak, samo sekund....kao kad se mrav popne na vrh čiode, ostane tu tren i silazi dole jer ne može jadan da izdrži probadanje savršenstva hahaha. Do savršenog imaš da se penješ i penješ, i samo jedne jedine sekunde možeš okustiti savršenost trenutka a onda se strmoglaviš na dole...Savršenost za mene ne postoji, a vala i da postoji bila bi do zla boga dosadna ....zato i traje tren. Podseća me na konačnost.....nerad, nestvaranje.....nema dalje, a kad nemaš kud dalje moraš da se okreneš nazad.....dakle opet rikverc. I, eto, tu reč ne volim. Za mene postoji jako loše, loše, dobro, jako dobro i odlično. To su moje osene za većinu stvari. Samu sebe i svoj život ocenjujem sa jako dobar......eto, realno......sedi 4.....majstora još nema.
Nego mi pade na pamet, kada bi neko poželeo da pročita ovako u komadu sve ispisano i to redom kako je pisano......mislim da bi stvarno pomislio da sam sa F odeljenja utekla hahahaha a nisam, no su me izbacili.....kažu da idem u naprednije odeljenje hahahaha. Na stranu to što bi mu trebalo vreme i vreme da sve iščita....još kad bi bili tu i oni obrisani ihaaaaa.....a svuda sam stavljala slova veličine 3.....da se ne muče ljudi. I tako.......majstora još nema.
Majstor se javio.......dolazi za sat vremena.....uf....ne podnosim vrućinu unutra...i eto, kako mi se misli krčkaju.....ne pomaže ni hladno piće, ni sladoled....hvala Bogu te je miran dan.....većina ih je na odmoru a ovi što nisu se prave ludi....pa kad mi donesu gomiletine ima da noćevam ovde.
Ubiću ono moje žensko.....došli majstori i kažu „Ljiljo bre, pa tebi je klima podešena na sušenje vazduha a ne na hladjenje“.......Cic........samo da te dovatim. Ceo dan mi je prekukala kako je vruće te je pustih da ide. Kad ona drnda po onom daljinskom a ja, ćurka nijedna, ni da pogledam u daljinski....a ona udara po njemu kao manijak......mislim.....ćurka je ćurka. A što su to glupa stvorenja…..ma ko nije video kako se ćurke ponašaju sigurno mi ne veruje. One sirote odu do kapije I izgube se u sopstvenom dvorištu….ne umeju da se vrate nazad hahahaha. Toliku količinu gluposti na jednom mestu teško da neko može da zamisli. Valjda zato I postoji ona izreka “glupa kao ćurka” hahaha. Nastala je na osnovu prakse I nepobitnih činjenica. Kokoška je za ćurku pojam inteligencije….ali pojam. I tako, sad će ova ćurka da odbije lepo Cic od plate nepotreban dolazak majstora…pa će da nauči kako se pritiskaju dugmići….za vek…..kao I ono sa sladoledom…I dan danas se seća lekcije a sin lekcije kad je celu zaradu od žetve dao profesorki za avgustovski popravni jer smo odbili da platimo celogodišnju lenjost.
I da ne bude kako je Ljiljka prestroga…imam I ja svoju kaznu za sopstvenu ćurkolikost…ceo dan se kuvam ovde…...

OJHAAA

PS Sve ima svoju cenu, samo je pitanje da li si spreman da platiš​

LJILJA MMM;bt100679:
ja došla skuvana.....pa se istuširala a Maca skuvao kafu.....pa 1/5 pivceta, pa večera....pa objašnjenje.....a za ženu ti ne znam gde je bila......valjda ti znaš :rotf:
Pa ako nije na Adi bila onda je negde spavala i neki lep san snila pa joj dan ispao za to pogodan ,mora da je bio lep san :per:

Back