Čemu to? Za ''kaj'' on to radi?

Hhaaahhaa, kao i svakom drugom dodje mi da se smejem, ali ne cu sramota me, a odmah kod parka je dom za nezbrinutu decu i ta deca ga zafrkavaju, kaze mi drugarica da je jutros cula da je rekao: Vukove kandze... a da je njena cerka rekla da je on neka Oxy, roxy, poxy kako god iz Winx!

Sta taj sebi umislja da ima neke moci?

Hhaaahhaa, kao i svakom drugom dodje mi da se smejem, ali ne cu sramota me, a odmah kod parka je dom za nezbrinutu decu i ta deca ga zafrkavaju, kaze mi drugarica da je jutros cula da je rekao: Vukove kandze... a da je njena cerka rekla da je on neka Oxy, roxy, poxy kako god iz Winx!

Sta taj sebi umislja da ima neke moci?

Jako je ruzno smejati se ovakvom coveku , zalosno

Koliko ima godina i kako izgleda? Odakle je dosao? Treba uzeti u obzir dva bitna faktora, a to je antropoloski i socijalni. Prema navedenom rekao bih da je imao dosta stresnih situacija u zivotu sto je uzrokovalo da realno zameni svojom unutrasnjom konstrukcijom, naravno ukoliko govorimo o odraslom coveku. Druga stvar jeste da ne zeli kontakt sa ljudima koji mu se ne dopadaju (po njegovoj proceni), ili bas suprotno sto je u odredjenoj vezi sa prvim navedenim, a to da na taj nacin zeli paznju.privuci paznju kroz na njemu blizak nacin. U svakom slucaju, iako to zvuci mozda nerealno i glupo, predpostavljam da se radi o veoma inteligentnoj osobi ukoliko je predhodno navedeno, manje ili vise, tacno.

U mom gradu ima jedan dosljak i vecinu dana provede u parku sedeci na klupi...a kakvih tipova ima... uvek se nadju oni koji ga zafrkavaju i on uvek ustane i dere se:

Sad ce te da vidite moje moci: Iritirajuci zvuk staronordijskog! i onda ispruzi ruku prema njima i frkce!

I sta mu to znaci?

Ovo ti je kao da objašnjavaš malom djetetu zašto sunce sija ili zašto moramo spavati ili ... dobro je dok se to objašnjava malom djetetu..kad treba objasniti većem onda se već počinješ pitati Šta se dešava sa ovim društvom ...
..prije pronalaženja društveno odgovarajuće imenice ili pridjeva, odn. zaljepljivanja etikete .. konflikt nepoznatog, odn. straha odbrambenom reakcijom stigmatizirati ...
..bilo bi potrebno odrediti postoji li organska osnova za to ...

Ovo ti je kao da objašnjavaš malom djetetu zašto sunce sija ili zašto moramo spavati ili ... dobro je dok se to objašnjava malom djetetu..kad treba objasniti većem onda se već počinješ pitati Šta se dešava sa ovim društvom ...
..prije pronalaženja društveno odgovarajuće imenice ili pridjeva, odn. zaljepljivanja etikete .. konflikt nepoznatog, odn. straha odbrambenom reakcijom stigmatizirati ...
..bilo bi potrebno odrediti postoji li organska osnova za to ...

Sta si ti htela reci?

Било ми досадно па решио да отворим тему...
Иначе он не говори старонордијским, већ је од ко зна одакле дошао и читав дан проводи у парку, и кад год неко прође прича на телефон и говори како има неке моћи... а кад га неко задиркује устане и спружи руку и каже иритирајући звук старонордијског и онда устима производи неке звуке... као да испаљује нешто из руке... и онда виче Winx believix sto sam inace nasao na internetu!

http://2.***************/_pgJsqwwfAgc/S-MCMoFqgzI/AAAAAAAAAGc/1SZmUmCMZxY/S760/flora2.png

Pa me zanima sta on sebi umislja da je jedan/na od winx-a!? Najnovie sto je lupio je ''Zabranjna hazarska azbuko drzi je, sada sam te zarobio u hazarsku azbuku oslobodices se samo kad resis zagonetku koju ne umes da procitas''!

Back