Adalv Aktivan član Poruka 1.366 08.03.2006. u 11:25 - Cemu sluzi internet #26 Adalv: А тебе ћу за маму! Шта се примаш?! Kliknite za proširenje... drvasic: Mama ti ga prima! Kliknite za proširenje...
Adalv: А тебе ћу за маму! Шта се примаш?! Kliknite za proširenje... drvasic: Mama ti ga prima! Kliknite za proširenje...
Duh Sekire Iskusan Poruka 6.686 08.03.2006. u 11:25 - Cemu sluzi internet #27 Е да је васић једини... Видим и Селма нам се повампирила
Adalv Aktivan član Poruka 1.366 08.03.2006. u 11:28 - Cemu sluzi internet #28 eIvin: Adalv čini mi se da je to svrha forumskog bitisanja druga Vasića,ja mu lepo kažem da je promašio podforum,a on tvrdoglav hoće Živana... Kliknite za proširenje... Живана је и добио!
eIvin: Adalv čini mi se da je to svrha forumskog bitisanja druga Vasića,ja mu lepo kažem da je promašio podforum,a on tvrdoglav hoće Živana... Kliknite za proširenje... Живана је и добио!
Adalv Aktivan član Poruka 1.366 08.03.2006. u 11:30 - Cemu sluzi internet #29 drvasic: nisi uspeo da sastaviš jednu pametnu rečenicu na ovom podforumu. Same gluposti, a i to si prepisao od nekog. Kliknite za proširenje... Е, видиш, синак, ту се слажем са тобом... Само што ништа нисам преписао - моја је глупост ипак оригинална!
drvasic: nisi uspeo da sastaviš jednu pametnu rečenicu na ovom podforumu. Same gluposti, a i to si prepisao od nekog. Kliknite za proširenje... Е, видиш, синак, ту се слажем са тобом... Само што ништа нисам преписао - моја је глупост ипак оригинална!
drvasic Primećen član Banovan Poruka 887 08.03.2006. u 11:32 - Cemu sluzi internet #30 Adalv: Живана је и добио! Kliknite za proširenje... Što, da nećeš da kažeš da si siroče, odrastao u domu?
Adalv: Живана је и добио! Kliknite za proširenje... Što, da nećeš da kažeš da si siroče, odrastao u domu?
drvasic Primećen član Banovan Poruka 887 08.03.2006. u 11:34 - Cemu sluzi internet #31 eIvin: Adalv čini mi se da je to svrha forumskog bitisanja druga Vasića,ja mu lepo kažem da je promašio podforum,a on tvrdoglav hoće Živana... Kliknite za proširenje... Šta je Mujo, Naš`o si jarana pa se udružili?
eIvin: Adalv čini mi se da je to svrha forumskog bitisanja druga Vasića,ja mu lepo kažem da je promašio podforum,a on tvrdoglav hoće Živana... Kliknite za proširenje... Šta je Mujo, Naš`o si jarana pa se udružili?
drvasic Primećen član Banovan Poruka 887 08.03.2006. u 11:37 - Cemu sluzi internet #32 Adalv: Е, видиш, синак, ту се слажем са тобом... Само што ништа нисам преписао - моја је глупост ипак оригинална! Kliknite za proširenje... Evo i ova ti je neispravna. A da si originalno glup, ta ti valja.
Adalv: Е, видиш, синак, ту се слажем са тобом... Само што ништа нисам преписао - моја је глупост ипак оригинална! Kliknite za proširenje... Evo i ova ti je neispravna. A da si originalno glup, ta ti valja.
Adalv Aktivan član Poruka 1.366 08.03.2006. u 11:40 - Cemu sluzi internet #33 drvasic: Što, da nećeš da kažeš da si siroče, odrastao u domu? Kliknite za proširenje... Убићеш ме, човече! Што не рече да си Босанац?
drvasic: Što, da nećeš da kažeš da si siroče, odrastao u domu? Kliknite za proširenje... Убићеш ме, човече! Што не рече да си Босанац?
E eIvin Gost 08.03.2006. u 11:41 - Cemu sluzi internet #34 drvasic: Šta je Mujo, Naš`o si jarana pa se udružili? Kliknite za proširenje... Ma ne druže Vasiću,nego si ispao toliko tupav da sam morao da prokomentarišem....
drvasic: Šta je Mujo, Naš`o si jarana pa se udružili? Kliknite za proširenje... Ma ne druže Vasiću,nego si ispao toliko tupav da sam morao da prokomentarišem....
eremita Zaslužan član Poruka 117.177 08.03.2006. u 11:56 - Cemu sluzi internet #35 eIvin: Adalv čini mi se da je to svrha forumskog bitisanja druga Vasića,ja mu lepo kažem da je promašio podforum,a on tvrdoglav hoće Živana... Kliknite za proširenje... Па што не рече раније да је у питању др Васић а не Дрвашић ???
eIvin: Adalv čini mi se da je to svrha forumskog bitisanja druga Vasića,ja mu lepo kažem da je promašio podforum,a on tvrdoglav hoće Živana... Kliknite za proširenje... Па што не рече раније да је у питању др Васић а не Дрвашић ???