Cemu sluze kurirske sluzbe?

pele27

Primećen član
Poruka
959
Ceo dan bezuspesno pokusavam da posaljem paket (neverovatnih) dimenzija - 180cm x 40cm. Dakle ni jedna kurirska sluzba nece to da vozi. Postexpress ne vozi preko 150cm, a ostali nisu ni hteli da uzmu u razmatranje. Jedino mi je preostao AKS ali se niko ne javlja u centrali Beograd. Sta uraditi? Imate li slicna iskustva i kako da posaljem prokleti paket?

Ceo dan bezuspesno pokusavam da posaljem paket (neverovatnih) dimenzija - 180cm x 40cm. Dakle ni jedna kurirska sluzba nece to da vozi. Postexpress ne vozi preko 150cm, a ostali nisu ni hteli da uzmu u razmatranje. Jedino mi je preostao AKS ali se niko ne javlja u centrali Beograd. Sta uraditi? Imate li slicna iskustva i kako da posaljem prokleti paket?

Mislim da će to samo AKS i da ti uzme, kod njih mislim da ne postoji ovako nisko ograničenje u dimenzijama. Na limundu uglavnom veliki predmeti idu AKS-om.

Па, има их колико хоћеш, ал не знам сада тачно до колико сати раде, требало би до 5. Дејли Екрпрес итд.
До сада нисам имао неке фрке, знам да АКС није нешто баш поуздан, из прича.

Sa aksom imam dobra iskustva. Doduse nisam ih zvao na mob vec na fixne ali je neverovatno da je pola sata zauzeto pa pola sata se niko ne javlja. Znam da je sada kasno, nije mi ni neka ludacka frka ali je neverovatno da niko nece. Iako im na sajtovima pise da prenose pakete do 2m duzine, kako im kazem 180cm odmah uhcu i dahcu.. uzdajem se u AKS ako ih ikada dobijem..

Једном ми је АКС или БЕКС, али пре ће бити АКС донео из Војводине пакет од једно 190.
Пошто се ја нисам мајао са ангажовањем, заборавио сам која служба.
Пренеће ти, није фрка.

Kako nece da posalju? Mi stalno saljemo preko City expressa...slali smo skoro neke promo pultove bas ogromne, cena se racuna po zapremini ne po tezini, i jeste im komplikovanije kada je velikih dimenzija jer moraju kombi ili kamion da posalju po robu, ali slali smo i po 1 kom pa nije bilo problema. Jedino nemaju opciju danas za danas (to ima jedino Post express) ali imaju danas za sutra isporuku...e sad jedino ako nece to da rade za fizicka lica a to je stvarno bezveze i neprofesionalno onda.

E bas tako..pitali su da li saljem kao fizicko ili pravno lice, a onda su me otkacili.

Da to je istina da bolje prolaze sa kurirskim službama pravna lica ili fizičko lice koje šalje veliki broj pošiljki mesečno pa ima sa njima ugovor.

A džordži je u pravu, što ne pošalješ busom? Daš vozaču 100 din za pivo i teraj majstore. Ako roba treba se plati, onda to preko računa sredite.

Back