Čemu se bre ona nada

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
okej vrlo mi je orginalna tema al kad može sanja marnkovic 222 puta...
dakle SMstyle problem: dramatičan raskid, 30. rodjendan i ona se nada da će naći pravu osobu za pravljenje potomstva i porodice
i sad pitam se čemu se ona nada, to je kao kreneš sa 5l benzina od lazarevca do pančevačkog mosta i nadaš se da stigneš...

Joj ćuti. Ja imam jednu takvu u kući. U gradu možda i ima neku šansu, neku zanimaciju, neku priču, a u selu...:sad2: Ne znam za nju, ali ja često u sebi postavim to pitanje. :(

P.S. Mislim, ona je iz te priče. Kada je imala 32 - 33 godine raskinula je 15 - ogodišnju vezu, i od tada ne mrda nigde iz kuće, ako izuzmem 15 dana godišnjeg odmora, a sada ima 42.

Ne, ne mislim ja da je tako. Ali za moju zaovu očigledno jeste. Zato sam i rekla da se često zapitam čemu li se ona nada i šta očekuje od života. Pretvorila se u negovateljicu svojih roditelja, kojima inače negovateljica još ne treba, nije zaposlena, nema drugarice, nije vozač, ne koristi internet...

Nevezano šta ja mislim, zaista bih volela da znam o čemu ona razmišlja.

Joj ćuti. Ja imam jednu takvu u kući. U gradu možda i ima neku šansu, neku zanimaciju, neku priču, a u selu...:sad2: Ne znam za nju, ali ja često u sebi postavim to pitanje. :(

P.S. Mislim, ona je iz te priče. Kada je imala 32 - 33 godine raskinula je 15 - ogodišnju vezu, i od tada ne mrda nigde iz kuće, ako izuzmem 15 dana godišnjeg odmora, a sada ima 42.
Mozda bi mogao nekako da joj pomognem. :think: :rumenka:

Ne, ne mislim ja da je tako. Ali za moju zaovu očigledno jeste. Zato sam i rekla da se često zapitam čemu li se ona nada i šta očekuje od života. Pretvorila se u negovateljicu svojih roditelja, kojima inače negovateljica još ne treba, nije zaposlena, nema drugarice, nije vozač, ne koristi internet...

Nevezano šta ja mislim, zaista bih volela da znam o čemu ona razmišlja.

Nisam ni mislila na tebe, nego na postavljaca teme..

dakle SMstyle problem: dramatičan raskid, 30. rodjendan i ona se nada da će naći pravu osobu za pravljenje potomstva i porodice
i sad pitam se čemu se ona nada, to je kao kreneš sa 5l benzina od lazarevca do pančevačkog mosta i nadaš se da stigneš...

Prava osoba ne postoji.. postoji pogodna osoba, a ta dva pojma ljudi često mešaju...
Posle tridesete se izbor dosta smanjuje... i za muško i za žensko... koliko god se neki zanosili da to nije tako. Jedino obrazovanje i pare mogu da nadoknade delimično gubitak mladosti.

pa sta sad ima fore jos 10-ak g.

- - - - - - - - - -

Verovatno ceka drugi krug...nekog od ovih koji skupe razvod do cetvrte banke.

:flert:

meni su više zabrinjavajuće one koje nijednu ozbiljnu vezu nisu imale do 30-e...takve bi birao samo neko sa suicidalnim predispozicijama

Back