Čemu prevara

Ahahah, jos uvek zivimo u svetu gde samo ''muske svinje'' varaju....da da malo sutra. Ja mislim da danasnji muskarci nisu ni svesni koliko zene rade sve iste stvari kao i oni, mozda cak i gore...dobro ajde, necu da budem nepravedan pa da kazem kako zene vise varaju, ali sigurno je da ne varaju manje od muskaraca...stim sto one uvek imaju izgovor ''nisam kriva, on mi ne pruza dovoljno paznje''

Ja mislim da muskarci kad su slobodni, uglavnom se ponasaju kao svinje bukvalno, uzece sve sto im dodje pod ruke i nekad stvarno nemamo granice, a kad uplove u vezu i kad se zaljube toliko postaju pateticni da je to za gadjenje....koliko samo dobrih drugova sa kojima sam bio nerazdvojan vise nevidjam jer su u ozbiljnim vezama...devojke bukvalno upravljaju njima kao lutkama, totalno su ih promenile...i sam sam bio u takvoj vezi i jedva sam se iscupao...zanimljivo sto kolko god da sam se trudio, kako je vreme prolazilo, njoj nista nije bilo dovoljno...uvek je htela jos i jos, a pritom sam dobijao skoro nista zauzvrat.
Dok sam kod mnogih devojaka primetio totalno drugacije stvari....dok te ne osvoji to je najtoplija, najbriznija osoba puna postovanja...onog trenutka kad vidi da te ima celog - gotovo...
Zvucace neverovatno, ali cini mi se da sam u zivotu imao vise sema i kombinacija sa zauzetim devojkama nego sa slobodnim, primera sto svojih, sto od svojih drugara imam bezbroj....i to se ne radi o tako nekim lakim devojkama posrnulim, nego bas o onim dragim, toplim, vernim i odanim....Naravno sve ovo vazi i za muskarce poprilicno, ponavljam necu da vrsim neke procene ko vise vara, samo tvrdim da to jednako rade i zene kao i muskarci, ali je i dalje to nekako tabu i uvek se potencira da je to osobina muskaraca

Hihihi, tako je drug na fakultetu od jedne opisane, divne, odane, brižne i pune ljubavi (koja je u kilometraskoj vezi i nikad nikog nije varala, nego eto ON je tako sav.....) dobio neočekivani poklon od koga se lečio duplim penicilinima....
Ljudi ili varaju ili ne, to je naprosto tako.I podjednako varaju svi, bez obzira na pol, mislim sa kim su sve te zauzete cice sa strane, i svi ti zauzeti tipovi?

Back