Violetna
Elita
- Poruka
- 22.085
Zašto po vama neki ne prestaju lagati? Sebe, druge... Način bivstvovanja...
Strah od neuspeha..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne prestaju da lažu zato što se plaše istineZašto po vama neki ne prestaju lagati? Sebe, druge... Način bivstvovanja...
A i sta iskrenost znaci, skoro nista. Kod nas se svi love toga ko pijan plota i misle da je to neka vrlina. Meni je dogovor i postovanje toga, daleko iznad iskrenosti kao osobina.
Cesto su me ljudi napadali kako nikom ne verujem, ali to nije istina. Ja se samo drzim pravila, niko me ne moze toliko dugo pokusavati slagati koliko mu ja dugo mogu ne dati sansu.
Lepo je biti macak.![]()
Verovatno pocnu verovati u te svoje lazi.
I bude im lepo dok zive tu svoju,laznu pricu.
ne prestaju da lažu zato što se plaše istine
lazi su svrsishodne.
neko se ondak pravi mlogo uspesan, neko mlogo opasan, neko mlogo zaebat, neko kao pametan, neko laze da ima ujaka u kanadi
to mu dodje ko: sve sto ste teli da budete a niste mogli![]()
Strah od neuspeha..
Svako ko se sluzi lazima ce naci sto opravdanja zasto to radi i zasto je to lakse, pa cak i lepse. A istina je kao demode nesto kao nije zanimljiva. Ovako puste sebi na volju pa kud ih masta odnese
Istina je jedina prava...niko me u suprotno ne moze uveriti.
ma ko će ga znati
ali se dobro sećam jednog veoma stjupidnog objašnjenja svojih laži:
"Lažem te zato što zavisim od tebe "
reče mi jedna žeska jednom prilikom kad sam je upitao zašto laže banalne stvari koje je glupost lagati
ponekad se bezi u svet maste zbog povredjenosti,zbog verovanja da smo slabi da iznesemo zivot onakav kakav jeste,razni razlozi...uglavnom je koren u nedovoljnom samopostovanju i veri u sebe...bezanje od stvarnosti. lazi uvek dovode do toga da se vrtis u krug i najvise ostecuju onog koji laze...mislim da je iz tog kruga tesko izaci,ako se izmakne kontroli.
Gori od patoloskih lazova su samo oni sto uvek govore istinu i to uvek naglasavaju.
Gori od patoloskih lazova su samo oni sto uvek govore istinu i to uvek naglasavaju.
ovi su najgorii oni sto ne psuju i prave se mlogo fini. boles`.