Чему крађе из обести?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Шта се дешава уопште и због чега ова особа има ризик од повреде јер су неки неусмерени како треба или вам где је нестао пристојни Београд?
Mladi ljudi stiču utisak da u metežu koji je sistematski unapred kreiran u državi mogu da nastupaju i ovako, i to je samo početak, nažalost!
Počinioci ovog dela su obična naša deca, ali u rasulu i raskoracima između zakona i želja-shvatili su da mogu, da je OK, i da im ništa niko ne može ako rade šta god im se prohte.
Ovaj naš svet ide u sunovrat.
Zar ti ljudi koji prave pizze i prodaju sladoled nisu već uvideli da već neko vreme rade na sopstvenu odgovornost?
Oh, da li me neko plaća da pišem ovo?
Da li mi je stalo stranački, da me zaposle, uhlebe?
Ako su nas stali i Obrenovići i Karađorđeviići zvanja monarhijom, šta nama treba? Trebalo nam je ***. To smo i dobili u zdrav mozak, a sad pak mislimo na NEŠTO DRUGO!

Суноврат Србије и Срба почео је од мајског преврата 1903, бруталним убиством Краља и Краљице, кршењем дате заклетве, на превару, тада су бандити преотели власт да раде шта им се хоће, и кренули да руше српску државу и културу, донели укидање Србије, па онда комунизам, бандити разних боја, црни, бели, црвени, владају Србијом од 1903, па како нам онда и деца не би постала бандити.

Dakle, od 1903. krece sunovrat I nikako da se to zavrsi :think:

На жалост, практично је немогуће уклонити бандите који су засели на власт од 1903. Можда једино ако би нека страна сила хтела да помогне, када би јој то било у интересу, изнутра практично немогуће остварити организацију и покрет који ће очистити Србију од бандита на власти. А ако су на власти бандити, онда живимо у бандитској култури, па су нам и деца бандити.

Back