Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
kako da se covjek sam izbori sa problemima, kad se uvjek nadje neko da ga podsjeti na njih
cak idu do toga da se ljudski namuce da izvuku iz covjeka ono sto zeli da drzi negdje u podsvjesti i ne misli na to, da bi sto kvalitetnije zivio
evo npr. ja cjeli zivot pokusavam da salom i zajbancijom sacuvam zdrav razum, da koliko toliko ne mislim na muke, moj nacin hebiga, i onda dodje neko ko misli da je pametan i neda ti ziviti dok ne sazna sta te muci, i prisjedne na muke
najvise me zanima kakve koristi oni imaju od toga
kakva je to tolika radoznalost
zar nema zanimljivijih stvari za saznati od burlanja po tudjem zivotu
mozda da bi se kasnije izrugivali sa necijim problemom, recimo, i to da sam dozivjela, bukvalno su se neki ismijavali na racun moje nesrece, koja me je u tim periodima snasla
i na nekim forumima mi se to desavalo, i na Krstaricu sam prije par godina dosla bas takvim problemom potresena
zasto

evo npr. ja cjeli zivot pokusavam da salom i zajbancijom sacuvam zdrav razum, da koliko toliko ne mislim na muke, moj nacin hebiga, i onda dodje neko ko misli da je pametan i neda ti ziviti dok ne sazna sta te muci, i prisjedne na muke
najvise me zanima kakve koristi oni imaju od toga
kakva je to tolika radoznalost
zar nema zanimljivijih stvari za saznati od burlanja po tudjem zivotu

mozda da bi se kasnije izrugivali sa necijim problemom, recimo, i to da sam dozivjela, bukvalno su se neki ismijavali na racun moje nesrece, koja me je u tim periodima snasla
i na nekim forumima mi se to desavalo, i na Krstaricu sam prije par godina dosla bas takvim problemom potresena
zasto
Poslednja izmena: