ma holivud je konglomerat svega i svacega.tu se ne zna ko pije a ko placa. ne bi me cudilo da se dokaze da je produkt maste nekog tinejdzera..
u takvim uslovima,masta zaista prelazi sve granice i zna da se pretvara u halucinaciju,...koja se mozda po istovetnim uslovima megalo-projektovanog zivota - tako i dajdzestira,da ne kazem konzumira.
to je takozvano svastarstvo.
a sto se tice tranvestita...na njima je frojdova nauka polomila glavu. ima onaj indijski filozof Osho koji je homoseksualizam i transgender fenomen gledao kao problem u socijalnom oslobadjanju i razvoju
individue unutar sopstvene vrsnjacke istopolne skupine...navode se primeri latentnog smisla takve afekcije, u svakodnevnim zajednickim radnjama, tipa igri...kasnije to postaje profi-manir, profi igraci, fudbaleri,
naskacu na grbac jedni drugima, pa samaranje po zadnjici u vihoru trijumfa...taj trijumf je zapravo uspeh oslobadjanja pripadnosti vrednosti svog pola....itd...itd....tek odatle se dobija sigurnost sa suprotnim polom.
Kaze Osho da se pojedinci zaustavljalju na drazi ove prve inicijacije...te iz vidnog polja i brisu suprotan pol. odatle se po njemu razvijaju gej sklonosti. dakle,po njemu, nije u pitanju suprotstavljena seksualnost,
vec seksualnost koja UVEK ide u istom pravcu, s tim sto heteroseksualna jedinka nastavlja (uzitak) u smeru novih gradacija, dok homoseksualac ostaje samo na jednom stepeniku nize....to je sav problem.
za trans-seksualnost ...imam neku svoju varijantu ovog gledanja. to je biseks-stil koji gubeci ili dobijajuci muda pokusava istovremeno i da ih dobije,odn.izgubi. cesti su slucajevi neodlucnih pojedinaca koji se brzo
predomisle i zahtevaju povratak na staro, pa i to mi je neka potvrda ovog misljenja...oni drugi i dalje guraju tu nesigurnost,jer...ocito traju kroz nadu da ce kad tad spoznati ko su i sta hoce. ta zamena polova kod njih
stvara jedan neurotican oblik zivotne euforije i vanselektivnu zelju da je svakome podele/uvale kao original.. iako pre lici na klasican bipolarni poremecaj. ipak, ovde je rec samo o ekstremnom ponasanju, ne mora se to tako
ispoljavati..moje misljenje zasto to svi pamte po ekstremu je sto je doticni i sam svestan da mu vreme u takvom stanju izmice, pa bi sto pre da isproba prednosti istog. iz toga sledi ponasanje koje neprirodno pomera i granice ponasanja
samog pola koji je ovaj na sebe preuzeo. zena,npr.ima granicu u `radarskom` ispoljavanju svoje seksualnosti,jer je tako bioloski predodredjena,radoznalost i ekonomicnost kao odlika. ta granica je, u pojavi stida, drzi da ne "iscuri" pre vremena.
ali sveze euforican,izoprerisani baja nema tu genetsku potku u sebi i curi na sve strane,prelazi tu granicu kako god i kako gde, sto, istina, VEOMA ume da istakne adute pola u kom se trenutno nalazi,ali je to dobijeno prelaskom te granice...
time istice tu materijalisticku gresku danasnjeg zivota, AMBLEMATICNOST. njegova sigurnost.sve se nosi kao amblem,cak i neizrecive,unutrasnje sile.to je samo po sebi paradoks. drustvo simulacija i simulakrum,drustvo zivota imitacije.
razmene kopija i amblema,sto bi trebalo da predstavlja neki novi fluid...
uglavnom, mast, da sve ovo izgleda kao da nekud prolazi,ide... transseksualac se na ovo nekuda prvo okliznuo, pa pao,istraumirao se,potom odlucio da promeni pol videci da se po toj masti (fluidu) moze i klizati, videci to kao svoju jedinu nadu da se
(mozda i vrlo verovatno i jedino izvesno) - priblizi suprotnom polu!! sirote decke/decki

Ali evo, za sve , evo jedan najjaci moguci primer.... guess what the star is...evo ga selebriti.