CELEBRITY DEATHMATCH

• Začetnik teme Začetnik teme DisMisaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
raindog:
pa poshto za me nema nishta vishe pipanje vatanje i ostalo po krsti, nego samo platonski ... chemu zhurba ? :lol:
Potpuno si u pravu. Evo i ja imam neke strahove u vezi sa devojkama na netu:
perfectman.jpg

ZAKUKALA MAJKA U DŽEDAJA
(feminizirana, lezlobirana verzija)

anakin Vs Lexa (Skywalkers)
-odabrane scene-​

U jednoj dalekoj, dalekoj galaksiji,...

Lexa Skywalker, mlada Džedajka u usponu, ne završavajući osnovnu obuku odlazi do Spama u Oblacima, da bi spasla svoje drugare od zle i nemilosrdne individue, poznate i u najzabačenijim kutcima cyberspace-a kao Dart Vibrator.Tu dolazi do njihovog sukoba fluorescentnim dildoima. Dart je iskusnija, i uspeva da naškodi Lexi, izbijajući joj dildo iz ruke (doduše, i ruku). Bespomoćna, Lexa stoji na ivici ventilacionog otvora, dok joj Dart objašnjava kako još uvek nije shvatila šta se iza svega krije. Lexa tvrdi da ona zna istinu, da je Dart ubila njenu majku. Biva zatečena odgovorom:

Ne, Ja sam tvoja majka.​

Lexa, šokirana, počinje da histeriše ne odobravajući ovu izjavu. Dart pokušava da je pridobije za sebe, nagovarajući je da pređe na Tamnu Stranu Psihoze, ali Lexa odbija, i baca se niz otvor, radije spremna da umre nego li da prihvati sve što joj (nesretan) život pruža. Nekim čudom, a i kakva bi se priča ovako završila, uspeva da preživi i kada su joj rane zacelile odlazi na Banooine, da završi obuku i otkrije istinu. Zatiče je na umoru, bolesnu i slabu.

-Hmm... Taj izraz lica koji imaš...
Izgledam li previše debela u tvojim ocima? -

-Ne... naravno da ne.

-Izgledam... Naravno da izgledam! Bolestna postadoh ja... Stara i slaba. Kada ti navršiš 90000 postova na Forumu, neceš baš lepo izgledati, ha? Uskoro... Da li ću se diskonektovatii? Da, ...večno off-line... Zaslužila sam to.

-Ucitelju Jagoda, ti ne možeš da umreš!

-Jaka sam bila sa Psihozom, ali ne baš toliko jaka. Sumrak je nadamnom i uskoro... ban mora pasti. Takav je poredak stvari... poredak Psihoze.

-Ali treba mi vaša pomoc. Vratila sam se da dovršim obuku.

-Više obuke ti ne treba. Vec znaš sve što treba.

-Onda ja jesam Džedajka!?

-Oooo...Ne još. Jedna stvar je ostala... Vibrator. Moraš da se suprotstaviš Vibratoru...Onda, samo onda, biceš Džedajka. A suprotstaviceš joj se...

-Ucitelju Jagoda, da li je Dart Vibrator moja majka?

-Ban mi je potreban... Da... ban...

-Jagoda, moram da znam.

-Ona jeste tvoja majka. Ona ti je to citirala?

-Da.

-Neočekivano je ovo... .i nesrećno.

-Nesrećno zato što ja znam istinu?

-Ne... Nesrećno je to što si požurila da se sretneš s njom... .pre nego što si završila svoju obuku. Nisi spremna za takvo breme...

-Žao mi je.

-Upamti... snaga Džedajke teče sa Psihozom.. Ali budi oprezna... razum, strast, agresija... Tamna su Strana Psihoze. Jednom kada kreneš tamnom stazom... zauvek ce biti tvoja sudbina! Ne potcenjuj moć Moderatora... ili ceš doživeti sudbinu svoje majke.

Lexa
, kada se ja diskonektujem, ti ćeš biti poslednja Džedajka. Psihoza snažno teče u tvojoj porodici.Seti se svega što si učila...

Lexa... postoji... još jedan... Skaj... Skaj... voker....

Sa tim rečima, prerasli gremlin poznat i kao Učiteljica Jagoda umire.

Lexa je ostala sama, sa još jednim pitanjem koje traži svoj odgovor.

-Ne mogu to da uradim R2. Ne mogu sama da krenem.

-Jagoda će uvek biti uz tebe.- Na scenu stupa utvara poznatog lika.

-Betty Van! Zašto mi nisi rekla? Rekla si mi da je Vibrator izdala i ubila moju majku.

-Tvoja majka je bila zavedena od Tamne Strane Psihoze.Prestala je da bude Anakin Skajvoker, i postala je Dart Vibrator. Kada se to desilo, dobar čovek kakva je bila tvoja majka, je uništena. Tako da je ono što sam ti rekla bila istina... sa određene tačke gledišta.

-Određene tacke gledišta!?!

-Lexa, otkrićš mnogo vrsta istina... koje zavise samo od tvog viđenja stvari. Anakin je bila dobar prijatelj. Kad sam je upoznala, tvoja majka je već bila odličan pijanist. Ali ja sam bila zadivljena koliko je Psihoza u njoj jaka. Preuzela sam je da bi je spremila za Džedajku. Mislila sam da mogu da je obučim isto tako dobro kao i Jagoda... Nisam bila u pravu.

-Još uvek ima dobrog u njoj.

-Ona je sada više sintisajzer nego čovek... Izopačena i zla..

-Ne mogu to da uradim, Betty.
.
- Ne možeš pobeci od svoje sudbine. Moraš da se suočiš sa Dartom Vibratorom, ponovo!

-Ne mogu ubiti svoju rođenu majku.

-Onda je Moderator vec pobedio. Ti si bila naša jedina nada.

-Jagoda je pomenulo još nekoga...

-Taj neko o kome je govorila Jagoda, je tvoj brat blizanac.

-Ali ja nemam brata!.

-Da bi bili oboje zaštićeni od Moderatora, sakriveni ste od svoje majke odmah po rođenju. Moderator je znao, kao i ja, da ako Anakin bude imala naslednike, oni ce mu biti pretnja. To je razlog zašto je tvoj brat ostao bezbedno anoniman.

-Aleksej! Aleksej je moj brat!

-Tvoji unutrašnji osećaji te dobro služe. Zakopaj svoja osećanja duboko, Lexa. Služe ti na čast, ali bi mogla da se upotrebe da posluže i Moderatoru..

Nakon daljeg niza dešavanja, dolazi do konačnog obračuna između Lexe i Dart/anakina, koji se odigrava na Temi Smrti, pred očima očima Moderatora. Nakon malo dža-bu dijaloga i ubeđivanja koje podsećaju na monologe dolazi i do ukrštanja dildoa, ali ovaj prizor, sasvim neplanirano, biva prekinut nailasko malog tužnog pačeta na scenu, koji svojom pojavom izaziva ne_baš_neočekivanu reakciju prisutnih...

-Ko je pustio Patka u studio?
Zapomaže reditelj večarašnje emisije, dok se dve Džedajke raspomamamljeno trude da uhvate Tužnog_Patka i razbiju mu dildoe o glavu. Dobro, to što pokušavaju da urade baš se i ne može opisati kao udaranje dildoima poglavi (a nije ni glava u pitanju), ali zbog pristojnosti i cenzure moramo vas uskratiti za opširniji i verodostojniji prikaz događaja.

I tako, dok je publika u studiju na kolenima, scenografija biva uništena, sa sve rediteljem koji čupa kosu zbog propalog snimanja, još jednom se pokazala ta velika istina da je mala patka sve što je potrebno da se žene razbesne i polude...

Večeras niste gledali:

Frozen the Hutt

Haniball Solo

Cubavku

Bezličnog troopera koji glupo zagine (aka whitenicky)

...kao ni mnoge druge...​

Back