Ćelavost...

To zvuči zanimljivo, odlična ideja mada iz ove perspektive ja bih se ipak zadržao na brijaču :lol: ... Tatoo će po svoj prilici za mene ostati samo u domenu maštanja i naglas razmišljanja ...

vidi bre kako vrhunski izgleda
mozes da pravis kakvu frizuru hoces

celavac3-1.jpg

jok sire mi se zalisci malo...

celavost je ispit za doticnog, da vidi koliko mu sadrzaji glave pobedjuju to malo izazova na glavi.
celavost ima i svojih prednosti-sklanja kosu sa ociju, a oci su odraz duha.
sto si produhovljeniji, to si lepsi :)

dalje, ako imas pristojan oblik glave, odsustvo kose stavlja te u zadatak, ako zelis, da nesto drugo , dosad zapostavljeno kod tebe nacinis privlacnim, zanimljivim.

neki muskarci postanu lepi tek kad sklone kosu sa lica, postanu jos samouvereniji i tek ih onda zaista ugledas...neki se osecaju najkomotnije ispod grive, zavisi...

visoki zalisci prave oblik tzv. kraljevskog cela, nekima to bas lepo stoji.

celavost je ispit za doticnog, da vidi koliko mu sadrzaji glave pobedjuju to malo izazova na glavi.
celavost ima i svojih prednosti-sklanja kosu sa ociju, a oci su odraz duha.
sto si produhovljeniji, to si lepsi :)

dalje, ako imas pristojan oblik glave, odsustvo kose stavlja te u zadatak, ako zelis, da nesto drugo , dosad zapostavljeno kod tebe nacinis privlacnim, zanimljivim.

neki muskarci postanu lepi tek kad sklone kosu sa lica, postanu jos samouvereniji i tek ih onda zaista ugledas...neki se osecaju najkomotnije ispod grive, zavisi...

visoki zalisci prave oblik tzv. kraljevskog cela, nekima to bas lepo stoji.
Mislim da ne izgledam lose i da se ni sa celavoscu to ne bi mnogo promenilo, i nosim uvek kratku kosu, ali opet ne bih bas voleo skroz da ocelavim.

Mislim da ne izgledam lose i da se ni sa celavoscu to ne bi mnogo promenilo, i nosim uvek kratku kosu, ali opet ne bih bas voleo skroz da ocelavim.

ni oko cega se ne treba brinuti unapred. zdrav aktivan zivot i sve bude kako je najbolje, nema promasaja, jer sve sto pogodis, upravo je "centar" :)
moja oba asistenta nemaju kosu, jedan je obrijao rest kose( bas zgodan momak) a drugi napravi vazda nesto zanimljivo na glavi od toga sto mu je ali je prijatnog izgleda, lep, veoma obrazovan i nema ko ne zeli da mu bude u drustvu. treci, kolega koji je radio donedavno sa mnom, takodje je bez dlake na glavi, ali nije kosa to sto cini coveka vec duh.
biti sto okretniji svojim duhom u svom telu, poenta zivljenja je, "ars vivendi" ;) :)

veruj, da i kao zena nekim cudom, bolescu, shokom, ostanem u trenu ili natenane bez kose, ne bi mi bilo muka, ubedjena sam 100% da bih i dalje sebi bila jednako lepa kao i sada, a i drugima koje percipiram.

sa kosom se samo osecamo ususkanije, sklonjenije, komotnije, nista drugo. ogoljena glava uci coveka da bude hrabar :)

Ajmo neke recepte, šta kažu stručnjaci za to kako se ovo sprečava.

Kolega, kad krene to da shvatis da si sam, da nema mame, roditelja, vaspitacha.. da nema nikog ko ce da ti priskoci u pomoc, da te saslusa, kad si jedini koji priskace u pomoc i slusa i brine se chak i o njihovim kucnim zivotinjama dok uzgred radis ko konj, placas racune, vozas po doktorima sitnu dechu, legalne zene i ostale zene, shvatis da se tvoja lepota ogleda u nechem drugom. kosa i golo teme su manje od sekundarnog za tu sitnu boraniju koja trazi cvrst k-ac.

vrhunac nase lepote je kad se odvojimo od toga. **** them all

- - - - - - - - - -

i njaveci prosjak ako ima shilifa i shtimunga moze da zamaja koju zensku da hoce.

nema ti leka za te zaliske, i nemoj da bacas pare

imam visoke zaliske, doduse nisam ni pokusavao da to sprecim, a gledajuci slike predaka sve sam ubedjeniji da je lek jedino u genetskom inzenjeringu

Pa ako sam ja mogla da se ošišam na trojku i furam taj fazon dugo, možete i vi muški na keca (tako se problemi sa ćelavošću manje vide) :mrgreen:
Danas i onako ima više ćelavih nego kosatih. Još kada ti kosati naprave one ćubice na vrhu glave :roll: bolje na keca, deluje makar ozbiljnije.

Evo vam recept za jacanje korena kose. U 1l sampona od koprive, sipate pantenol rastvor, ad kapi (nikako uljane), i kapi od koprive. Sve sastojke mozete naci u apoteci i nisu skupi. Izmuckate dobro i perete kosu najnormalnije kao i uvek.

Neko istrazivanje kaze da ljudi koji celave imaju jacu bradu, tako da uvek sa time moze da se napravi neka zanimljiva kombinacija.

bald-bearded-man-portrait-5599802.jpg

A koliko se secam, celavost se nasledjuje sa majcine strane, tj. njenog oca, ako je on celav, verovatnoca je veca da ces i ti (pr)ocelaviti.

Evo vam recept za jacanje korena kose. U 1l sampona od koprive, sipate pantenol rastvor, ad kapi (nikako uljane), i kapi od koprive. Sve sastojke mozete naci u apoteci i nisu skupi. Izmuckate dobro i perete kosu najnormalnije kao i uvek.
kaze saban saulic da ti to ne deluje,ali niko nije poco da ga zajebava zbog celavosti

Back