Ćelavost...

Da li si ti normalan jbt?Samo obrij glavu redovno i sve je u redu!Celavci su sexy!

Jesu...zato verovatno troše hiljade za transplataciju i sl.

Džaba što je tebi sexy ako se on ne oseća dobro. A i neće se sve snajke složiti.

Ajmo neke recepte, šta kažu stručnjaci za to kako se ovo sprečava.

Imaš preparate za jačanje dlake ...znam da sam drugaru donosio to iz Nemačke kad se istripovao da ćelavi,nije baš jeftina neka zajebancija bila ~60€. A koliko pomaže da me ubiješ,on kaže da mu pomaže a meni lik uvek isti.

Poslednja izmena:
Jesu...zato verovatno troše hiljade za transplataciju i sl.

Džaba što je tebi sexy ako se on ne oseća dobro. A i neće se sve snajke složiti.

Imaš preparate za jačanje dlake ...znam da sam drugaru donosio to iz Nemačke kad se istripovao da ćelavi,nije baš jeftina neka zajebancija bila ~60€. A koliko pomaže da me ubiješ,on kaže da mu pomaže a meni lik uvek isti.
Pa ne mora lik da juri udavace sa spratom kojima je cilj zivota njegova sperma....

pa mozes da pustis kosu tamo gde je ima i da posle napravis frizuru ovako

cela-1.jpg

Ja sam odlučio da budem besprizoran :lol:

20140520_130637.jpg

to mi nekako bolje, i lakše nego da imam retko lepo kosu (više retku nego lepu :hahaha:- ovi cirkusi ala Tramp, Džaja i kompanija), a ko ti za bilo koji drugi lek kaže taj te masno laže:mrgreen: .... inače apropo komentara o osećaju i želji za transplantacijom iliti ne znam čime sve ne :roll:, kao i sve ostalo to je stvar navike, a osećaj je odličan :aha:

Back