Ćelavost najveći kompleks muškaraca?

Žene takođe idu na transplantaciju kose i obrva.
Msm, sve je prirodno pod kapom nebeskom, ali ljudi nisu savršena i neuništiva bića, može da se dogodi da zbog nekih stresova izgube koren kose.
Da li ne bi trebalo da se rade operacije katarakti npr. zato što je to prirodno, ili da se ne ugrađuju pejsmejkeri?

Ima i jeftinija varijanta finasterid
On uzrokuje trajnu impotenciju, jer negativno utice na muski hormon DHT, pre mi je hobi bila endokrinologija, pa je bilo i tih koji su koristili to, poprilicno tuzna i teska prica.
Nek' obrije glavu.
Meni je dosadilo ici kod frizera, pa svakih par meseci samo obrijem glavu (kao sto vidis na avataru), ispocetka mi je bilo cudno, kasnije sam navikao.

On uzrokuje trajnu impotenciju, jer negativno utice na muski hormon DHT, pre mi je hobi bila endokrinologija, pa je bilo i tih koji su koristili to, poprilicno tuzna i teska prica.
Nek' obrije glavu.
Meni je dosadilo ici kod frizera, pa svakih par meseci samo obrijem glavu (kao sto vidis na avataru), ispocetka mi je bilo cudno, kasnije sam navikao.
Gde si video to? Znam coveka koji ga koristi skoro 10 godina, ozenjen, ni dlaka mu nije opala od kad pije

Pa i na Brufenu pise svasta od nuspojava. Kazem ti covek sacuvao i kosu i seksualno aktivan ocigledno cim je u braku. E sad dal cepa i vijagru to ne znam 😃
Ja ti kazem ozbiljno, pretrazi internet.
Moja duznost je bila da te obavestim, a tvoja ljudska duznost je da ovbavestis svog prijatelja, ili ces biti krivac za njegove muke.

“You can take horse to the water, but you can’t make it drink”.
U prevodu:
Mozes konja dovesti do vode, ali ga ne mozes naterati da je pije.

Back