Ćelavljenje

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.
Druze jel se zna kada ce ga biti u apotekama? Taman kad hocu da se bockam ono nestasica, bio sam i u Pazaru i u Beogradu, Novom Sadu ali nigde nisam nasao a obisao sam desetine apoteka, znam za nestasicu zato sam i bio uporan rekoh mozda negde imaju na lageru da se nije potrosilo.

Da,prosetao si samo lepo u potrazi za testom..Pitanje je dal ce se uopste proizvoditi vise..Galenika nije nikad ni proizvodila taj lek vec su druge fabrike koje proizvode lekove radile usluznu delatnost za Galeniku..Mislim da se treba pozdraviti od test depoa koji je bio dostupan u apotekama od firme Galenika..Ja ti ne mogu preporuciti alternativu u vezi tvoje problematike..Oko produbljivanja glasa ili celavosti ne mogu da pricam sta je dobro a sta ne..Niti smem da ti sugerisem koju zamenu da uzmes ako treniras nesto,posebno jer si pocetnik u celoj toj prici,a igranje sa steroidima je na svoju ruku i svako odgovara za sebe i svoje zdravlje..Ne zelim da razmisljam kako je neko podneo nesto sto sam mu rekao da uzme..Treniraj "prirodno",pojacaj ishranu,jedi pravilnije,imaces dobar rezultat..Uzmi wey protein..Toliko od mene..

Poslednja izmena:
Pa dobro bre zli što pre ne kaza da od škole imaš SAMO SREDNJU MEDICINSKU. Vidim da dobro guglaš, brzo kucaš, pa pomislih u jednom trenutku - student medicine.
Kad ono ćorak.

Svaka čast za nastup. Uspeva ti da se kod većine kolega predstaviš kao autoritet. I srednja medicinska je solidan osnov za guglanje na temu zdravlje.
......................................................................................................................................................................................
Nisam još video tvoj izguglani odgovor - recept protiv ćelavosti?

Ništa takođe nisi izguglao ni protiv Ruskog čaja (epilobiuma)?

Hajde momak, šta si se uplašio, izbaci svoje argumente ako ih imaš.

Tvrdim i dalje da Epilobium angustifolium (putem inhibicije DHT-a ) može zaustaviti ćelavost kako kod muškaraca tako i kod žena žena, i to BEZ NEŽELJENIH DEJSTAVA.

Tvrdiš li suprotno, iznesi argumente, pa da započnemo AKADEMSKU RASPRAVU. Ja ću moju magistraturu da zaboravim.

Nije bitno sta ko ima Radovane. Za magistraturu bi trebao da znas sta je reductio ad absurdum.
To sto imam diplomu medicinske skole ne negira da nemam fakultetsku diplomu. Jeste po prirodi stvari da srednja skola dolazi pre fakulteta lol, ali vrsis logicku gresku u zakljucivanju.

Isto tako ako neko napise i da je zavrsio neki fakultet, ne znaci i da NIJE i master i da nema mozda i PhD (doktorat).

Znaci moram da te razocaram ali nemam samo caps lock srednju skolu. Ali to ne utice uopste na pseudonauku. Ona ostaje ista bez obzira sta ja radio sa mojim zivotom ili bilo ko sa njegovim.

Ti tvoju magistraturu ne moras da zaboravljas, ali nekako mi za magistraturu verujes u previse teorija zavere. Sta vise, do sada nisam saznao da ne postoji ni jedna u koju ne verujes. A ne verujes u boga (sto je ok sa moje tacke gledista, ali malo cudno - ne veruje u boga za to je racionalan, ali zato za nadrimedicinu nije).

Eno na onoj temi spomenuo si urinoterapiju. Da li ti pijes i mokracu svoju mozda i mislis da se tako lecis ?

Da li koristis zeolite, MMS, petrolej, sodu-bikarbonu, b-17 nepostojeci vitamin, i ostale nadrilekarske gluposti koje plasiraju vegani antivaxeri zagovaraci antigmo, antiHaarp, Antichemtrails kampanja?

Da li si ti svestan u kakvo si kolo usao?

Prolazim gradom i sve češće viđam sve mlađe ljude koji ostaju bez kose. Neki jedva imaju po dvadeset godina, za one od po 30 da i ne govorim.

Da li će to postati jedan od ozbiljnijih problema 21 veka, i ima li rešenja za to?

ima

YulBrynnerMorning635.jpg

trejdmarkujes se i resen problem

Evo da ti pomognem Radovane, na ovom sajtu imas popis svih gluposti koje postoje u medicini. Znaci sve sto procitas napisali su sarlatani koji su po zatvorima USA, Evrope, istoka......Nazalost to je dospelo i kod nas i siri se kao virus.....

E da, posto si paranoidna struktura licnosti, ti neces verovati u to, kada procitas bilo sta ima da se zadivis i pocnes da im verujes, i pitaces se - a sto nisu u zatvoru kada ovo pisu kada nije tacno - Pa evo zasto nisu, jer se uvek FINO OGRADE I SA SEBE DIGNU ODGOVORNOST, jer su ovce za sisanje i ako ovca dodje sama da se osisa, nije kriv onaj koji sisa. Tek kad umre ovca trazi se krivac, a sve do tada moze da se sisa.

http://www.ivantic.net/Zdravlje.htm

Obrati paznju kako se licemerno i bezobrazno izvlace "pravnim ogradama" :

ZBOG ZAKONSKE OBAVEZE ISTIČEM
UPOZORENJE:
SVE INFORMACIJE KOJE SE NALAZE NA OVOJ STRANI I NA PRATEĆIM LINKOVIMA SU EDUKATIVNE PRIRODE,
IZNOSE KRITIKU ALOPATSKE MEDICINE I PREGLED ALTERNATIVNIH METODA LEČENJA.
NISU NAMENJENE DIJAGNOSTIKOVANJU, LEČENJU ILI PREVENCIJI NIJEDNE BOLESTI.
IZRAZ SU LIČNOG STAVA AUTORA SAJTA KOJI NEMA MEDICINSKO OBRAZOVANJE.

SVAKO KO IH PRIHVATI I PRIMENI ČINI TO NA SOPSTVENU ODGOVORNOST.

- - - - - - - - - -

[

Sinak, pa ti mene i dalje ne razumeš, ili se praviš lud ili si stvarno odlepio.

Ja sam govorio o jednoj od 5 najlekovitijih biljaka na planeti. O Epilobium angustifolium-u, Ruskom čaju kako su ga zvali naši preci. Lekovitoj biljci koju danas zapadni svet već koristi u preko 2000 različitih preparata što kozmetičkih, što lekovitih. Amerikanci danas od nje već prave lekove. Čitava farmaceutska industrija je zainteresovana za njeno dalje istraživanje i primenu.
Izbacivao sam ti do sada preko deset linkova - naučno istraživačkih studija o Epilobiumu.

Ali ti i dalje tvrdiš da je Epilobium angustifolium - NADRILEKARSTVO. Pominješ stalno nekakve TEORIJE ZAVERE, TAJNA DRUŠTVA i td i td.

Znam da te muči problem sa erekcijom i bubuljice, ali nisam znao da si počeo i da ćelaviš.

Za ovo dvoje ti Ruski čaj sigurno može pomoći, a za erektilne probleme moraš da se javiš stručnjaku. To ti je najverovatnije od lekova koje uzimaš.

Promeni terapiju momak. Promeni lekara ili najbolje PROMENI PLANETU , I NE MASIRAJ NAS VIŠE SVOJOM IZGUGLANOM PAMEĆU!

veganstvo vodi samo u bolest (anoreksiju),razne vrste bolesti mozga u zavisnosti od imuniteta tela..obratite paznju ko se razmislja da udje u ovu sektu...Meso je zdravo,to mogu samo zatucani glupaci da izmisljaju i da pricaju po raznim televizijskim kanalima..

Evo par primera iz ličnog iskustva.
Mani opada kosa od jednog leka koji moram da svakodnevno koristim i problem je rešio šampon Fitoval - protiv opadanja kose. Ukoliko par dana koristim drugi šampon primećujem dlake na ramenima ili u knjizi, na čelu itd. Onda kad krenem opet sa Fitovalom posle 3 dana problem prestane. Tako da taj šampon ti je odličan, da ga ne koristim već 2 godine redovno ko zna kolike zaliske bih imao. Takođe poznajem lika koji tvrdi da mu je od Fitovala počela da raste kosa.
Što se tiče Ervamatina, u 3 salona su mi rekli da njihovim mušterijama nije pomogao da im izraste nova, ali tetki moje tetke navodno raste od Ervamatina ali ona koristi i šampon i losion Ervamatin i kaže da raste ( ne poznajem ženu tako da ne znam - informaciju imam od moje tetke )
Ono što je meni doktorka preporučila su tablete cinka i na internetu piše da je dosta bitan za kosu, to pijem inače zbog imuniteta.

Начин живота, исхрана, загађење...
Интересантно да се Сенека, римски филозоф, реторичар, књижевник... у једном свом спису осврнуо на ову појаву констатовавши да су варвари(углавном заробљеници који су по трговима продавани као робље) увек космати за разлику од Римљана.
Мада стварно стоји да су данас ћелавци млади људи у толикој мери да је то незапамћено у ранијим временима.

Sajt koji je Radovan postavio tj www.ruskicaj.rs je cista prevara.Doticni vlasnik sajta tj covek iz Gruze,prodaje pod Ruskim cajem biljku (Camelia sinensis).Logovanjem na dati sajt,videcete da pod Ruskim cajem prodaje zeleni i crni.Zeleni caj od doticnog coveka ima kiselkast ukus,dok crni podseca na ukus suvog crnog vina (jer steze usta).Pravi Ruski caj ima vockast ukus,a u Srbiji se tesko moze naci ili kupiti.Ni jedna apoteka a ni zdrava hrana u Srbiji ne poseduje trazeni caj.Vecina ljudi caj nabavlja preko rodjaka ili ljudi koji su na radu u Rusiji.Sto se tice opadanja kose i problema DHT hormona,problem se moze ublaziti unosenjem vece kolicine cinka i vitamina C (ne askorbinske kiseline,vec natrijum askorbata).

Sajt koji je Radovan postavio tj www.ruskicaj.rs je cista prevara.Doticni vlasnik sajta tj covek iz Gruze,prodaje pod Ruskim cajem biljku (Camelia sinensis).Logovanjem na dati sajt,videcete da pod Ruskim cajem prodaje zeleni i crni.Zeleni caj od doticnog coveka ima kiselkast ukus,dok crni podseca na ukus suvog crnog vina (jer steze usta).Pravi Ruski caj ima vockast ukus,a u Srbiji se tesko moze naci ili kupiti.Ni jedna apoteka a ni zdrava hrana u Srbiji ne poseduje trazeni caj.Vecina ljudi caj nabavlja preko rodjaka ili ljudi koji su na radu u Rusiji.Sto se tice opadanja kose i problema DHT hormona,problem se moze ublaziti unosenjem vece kolicine cinka i vitamina C (ne askorbinske kiseline,vec natrijum askorbata).

Radovan sarlatan, konacno razotkriven.

Hvala druze sto si se javio kao nezadovoljan, prevaren potrosac, te nam iz prve ruke obelodanjujes ono sto smo i znali....:hvala:

Sajt koji je Radovan postavio tj www.ruskicaj.rs je cista prevara. ... Pravi Ruski caj ima vockast ukus,a u Srbiji se tesko moze naci ili kupiti. Ni jedna apoteka a ni zdrava hrana u Srbiji ne poseduje trazeni caj. ...

Ne znam da li je komentar na svome mestu.
Za sada ga upotrebljavam (povremeno), te ne bih o dejstvima, jer sto Radovan rece (na neki nacin): vic je u rezultatima, a ne u teoriji.

Medjutim sama biljka Epilobium angustifolium (semenke) moze da se kupi,
medjutim mrzelo me je da se okrecem oko toga jer bi je trebalo i susiti pa uporedjivati sa gotovim cajem.
Ono sto mi je pak jasno to je da "zeleni" je dobijen od stable i verovatno lisca, a crni (samo nagadjam) moguce od cveca,
... ako je to to.

Ja nemam primedbi na čaj. Koristim crni, kao preventivu protiv ateroskleroze prvenstveno, a potom i svega ostalog što ova biljka dobrog donosi.

Ne znam kako si zaključio da se ne radi o epilobijumu već o kameliji, ali da je tako već bih ja to primetio.

Već sam to odavno proverio sinak. Lako je otkriti prevaru, jer se listovi biljaka jako razlikuju. Epilobijumu je dugačak uzan i nenazubljen list, dok je kameliji kratak, širok i vidno nazubljenih ivica.

Birao je Radovan najkrupnije delove, potapao u mlaku vodu, čekao da se delovi lista natope i isprave. Peglao ih potom i stavljao na beli papir. Pod lupom se jasno vidi razlika. Kamelija je kamelija (bio šopovi), a epilobium je epilobium.
Epilobium je bogat taninima, elegitaninima (oenotein A i B ) i normalno je da skuplja usta. Taj osećaj nemamo kod kamelije.
I zeleni i crni epilobium sadrže elegitanine, oba stežu usta, dok zeleni i crni - kamelija čajevi to nemaju. Razlika ukusa je odmah uočljiva.
Dugo sam ja tražio pravi epilobium, slušao priče i uveravanja prodavačica koje su me ubeđivale da je Camelia sinensis pravi ruski čaj, gledao raznorazne "sertifikate" koje su mi poturale pod nos.
Kada sam konačno nabavio epilobium, pravi ruski čaj ovde u Srbiji, bio sam prezadovoljan.
To je uostalom i bio razlog zašto sam se pojavio ovde na krsti. Da ljudima skrenem pažnju da Camelia sinensis nije ruski čaj (kako nam prodavci u bio šopovima tvrde), već se radi o sasvim drugoj biljci, o epilobium angustifoliumu.

Sa epilobium angustifoliumom, ruskim čajem prvi put sam se susreo još pre 20-tak godina. Dobijao ga iz Rusije. Kameliju su mi poturali u bio šopovima. Poslednjih nekoliko godina čaj nabavljam ovde u Srbiji.

I evo nove inkarnacije koja tvrdi da ja u stvari ne znam šta je pravi ruski čaj, šta je epilobium ang.

Prijavljuje se na forumu, samo da bi onako stručno i autoritativno tvrdio kako on eto bolje od mene raspoznaje razliku između ove dve biljke.

Smeta mu taninska komponenta epilobijuma (skuplja mu usta), a ne shvata da je upravo to dokaz da se radi o epilobijumu.

Smeta mu i to što nema voćkast ukus (što nema voćne arome kao aditiva).

Nastaviće naravno sa tvrdnjom da ruski čaj nema nikakvog uticaja na DHT ?

Ali sve ovo je u prethodnoj inkarnaciji već viđeno.

... Koristim crni, ...
Bio sam narucio oba, ali beli mi je po ukusu uzasan, a i nepraktican za upotrebu.

Hvala za informacije na forumu. :ok:
Nego, znas li mozda gde bi se mogla nabaviti kakva dzezva od vatrostalnog stakla za kuvanje caja? :think:
(dobro bi bilo i da joj cena nije astronomska)

Sto se kose tice,
za sada ne bih tipovao na samo jednu stvar, jer mi se cini da je bitno:
- cime je perete i cime je ne perete,
- da li se primenjuje (i sta) za njenu dodatnu negu,
- sta jedete ili ne jedete i sta pijete ili ne pijete u ishrani, ...
- ali se pocinje od toga kada i cime pokrivate glavu.

Naravno, idealno bi bilo imati jedno univerzalno resenje i ne brinuti o ostalim stvarima u vezi nje,
ali za sada ne tipujem ni na sta odredjeno.

* Uzgred, meni se cini da je bazni problem sto se koza na vrhu glave vremenom razvlaci!
A to je nesto sto daje plodnije tle i svim ostalim problematikama.

Poslednja izmena:

Back