mikelo90
Iskusan
- Poruka
- 5.070
Ne znaci da imas dosta testosterona, nego da tvoji folikuli preterano reaguju na uobicajenu kolicinu testosterona.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znaci da imas dosta testosterona, nego da tvoji folikuli preterano reaguju na uobicajenu kolicinu testosterona.
Prastara zabluda, no dobro, ako ce to utesiti postavljaca teme, onda neka bude tako. Samo jedna sitnica, nije tacno.![]()
Naravno da jeste,pa kako cu da budem dobar baja i yebac kad ne verujem da cu uspeti ista da smuvam bez kose,sa takvim izgledom,sigurno cu imati manje uspeha kod devojaka,nego sto bi to bilo sa kosom,i to mi je najteze...-.-Vazi nadam se da ce pomoci,inace ne pusim,ne verujem da je zbog stresa jer mi opada jos od srednje skole...Ne znam,celavljenje je po meni nekako nepravda,pogotovo tako rano da pocne...![]()
To kazete vi ljubomorni kosati
Stereotipi postoje s razlogom.
Mikelo, savet od kolege.
Nekad je uciniti da se pacijent oseca prijatno vazno koliko i terapija koju ces da mu propises.
Znam da doktor Haus izgleda kul sa svojim sakrazmom, ali u stvarnosti, neko bi mu otkinuo glavu vec u prvoj sezoni.
Veliki strucnjak ili ne.
Naravno da jeste,pa kako cu da budem dobar baja i yebac kad ne verujem da cu uspeti ista da smuvam bez kose,sa takvim izgledom,sigurno cu imati manje uspeha kod devojaka,nego sto bi to bilo sa kosom,i to mi je najteze...-.-Vazi nadam se da ce pomoci,inace ne pusim,ne verujem da je zbog stresa jer mi opada jos od srednje skole...Ne znam,celavljenje je po meni nekako nepravda,pogotovo tako rano da pocne...![]()
Ovo potvrdjujem iz mog iskustva evo vec skoro 5tu godinu sam sa celavcemKao sto i libido preterano reaguje na uobicajenu kolicinu.
Celavci su fakeri, uvek bili.
Ovo potvrdjujem iz mog iskustva evo vec skoro 5tu godinu sam sa celavcemNe planiram ga menjati
![]()
A stooooo?![]()
A stooooo?![]()
И ја ускоро остајем без косе, имам 25 година, баш ме заболе... реално нисам се леба најео од косе ни док сам је имаоImam 20 godina,kosa je pocela da mi opada jos u srednjoj i proredila se,govorili su mi da cu rano da ocelavim.Inace imam genetske predispozicije ali mi je mnogo tesko sto je tako rano pocelo,steta da tako mlad izgubim kosu,najvise zbog devojaka koje tek treba da dolaze...Da li nekako ima pomoci da povratim kosu,i sprecim to genetsko celavljenje?
А тек без косе...И ја ускоро остајем без косе, имам 25 година, баш ме заболе... реално нисам се леба најео од косе ни док сам је имао
Pogledajte prilog 319198
Колико знам људи се размножавају у браку а не на улици као кучићи кад се јебу, а то колико ће да имају деце у браку нема никакве везе са тим имају ли косуА тек без косе...
Бтв јасно је да ћелавци теже долазе до девојака што има за последицу слабије размножавање истих, а то повлачи смањење популације тог еволуцијског ћорсокака што је свакако за поздравити.
Шта има да вас тешим?![]()
Тако ти је то, немој мени да се жалиш.Колико знам људи се размножавају у браку а не на улици као кучићи кад се јебу, а то колико ће да имају деце у браку нема никакве везе са тим имају ли косу![]()
А тек без косе...
Бтв јасно је да ћелавци теже долазе до девојака што има за последицу слабије размножавање истих, а то повлачи смањење популације тог еволуцијског ћорсокака што је свакако за поздравити.
Шта има да вас тешим?![]()
Попушиш ми мој ћелави *****Тако ти је то, немој мени да се жалиш.
Знао сам да си неки геј, чешће ћелавите него ми стрејт дасе.Попушиш ми мој ћелави *****
Набијем те на ћелавог, ти си длакава ђана а ја сам ћелави пенисЗнао сам да си неки геј, чешће ћелавите него ми стрејт дасе.
Ич ме не занимају ме гејевске понуде.Набијем те на ћелавог, ти си длакава ђана а ја сам ћелави пенис