Celavljenje

Prastara zabluda, no dobro, ako ce to utesiti postavljaca teme, onda neka bude tako. Samo jedna sitnica, nije tacno. :D

To kazete vi ljubomorni kosati :lol:

Stereotipi postoje s razlogom.

Mikelo, savet od kolege.

Nekad je uciniti da se pacijent oseca prijatno vazno koliko i terapija koju ces da mu propises.

Znam da doktor Haus izgleda kul sa svojim sakrazmom, ali u stvarnosti, neko bi mu otkinuo glavu vec u prvoj sezoni.

Veliki strucnjak ili ne.

Naravno da jeste,pa kako cu da budem dobar baja i yebac kad ne verujem da cu uspeti ista da smuvam bez kose,sa takvim izgledom,sigurno cu imati manje uspeha kod devojaka,nego sto bi to bilo sa kosom,i to mi je najteze...-.-Vazi nadam se da ce pomoci,inace ne pusim,ne verujem da je zbog stresa jer mi opada jos od srednje skole...Ne znam,celavljenje je po meni nekako nepravda,pogotovo tako rano da pocne...:(

Naravno da jeste,pa kako cu da budem dobar baja i yebac kad ne verujem da cu uspeti ista da smuvam bez kose,sa takvim izgledom,sigurno cu imati manje uspeha kod devojaka,nego sto bi to bilo sa kosom,i to mi je najteze...-.-Vazi nadam se da ce pomoci,inace ne pusim,ne verujem da je zbog stresa jer mi opada jos od srednje skole...Ne znam,celavljenje je po meni nekako nepravda,pogotovo tako rano da pocne...:(

Opusti se.

Vidi sta kaze Pikard.

A mozda i neces da ocelavis.

Probaj sa minoksidilom.

Idi kod dermatologa.

To kazete vi ljubomorni kosati :lol:

Stereotipi postoje s razlogom.

Mikelo, savet od kolege.

Nekad je uciniti da se pacijent oseca prijatno vazno koliko i terapija koju ces da mu propises.

Znam da doktor Haus izgleda kul sa svojim sakrazmom, ali u stvarnosti, neko bi mu otkinuo glavu vec u prvoj sezoni.

Veliki strucnjak ili ne.

:lol:
e slazem se sve, to moze da prodje kao mala bela laz :)

mislim da devojke ne pridaju toliko znacaja toj cinjenici koliko se tebi cini. jedan moj dobar drug je ostao skoro skroz bez kose sa 20-ak godina, ali ga uopste nije doticala ta cinjenica (ili bar nije javno), lepo se covek osisao na keca, nije gubio samopouzdanje i nikako se ne moze reci da ima problema sa devojkama :)
s druge strane, imas milion primera ljudi kojima to sto imaju kosu nimalo ne pomaze :D

Заправо, многе организације хвале о могућности да поправи косу. Али, све то је отпад. Покушајте држећи косу ван домашаја перути. Такође, имајте све време примене уље. Не дозволите да ваша коса сува ићи. Постоји сувише природни лек. Направите пасту од малих лук и сваки дан га применити на вашој коси око 10 минута. Ово је један од најбољих начина да поврати изгубљену косу. Ово заправо ради 100%.

---------------------------------------------------
CORBIN GRAVELY
http://www.poweredphones.com/

Imam 20 godina,kosa je pocela da mi opada jos u srednjoj i proredila se,govorili su mi da cu rano da ocelavim.Inace imam genetske predispozicije ali mi je mnogo tesko sto je tako rano pocelo,steta da tako mlad izgubim kosu,najvise zbog devojaka koje tek treba da dolaze...Da li nekako ima pomoci da povratim kosu,i sprecim to genetsko celavljenje?
И ја ускоро остајем без косе, имам 25 година, баш ме заболе... реално нисам се леба најео од косе ни док сам је имао

4369.jpg

И ја ускоро остајем без косе, имам 25 година, баш ме заболе... реално нисам се леба најео од косе ни док сам је имао

Pogledajte prilog 319198
А тек без косе...:sad2:
Бтв јасно је да ћелавци теже долазе до девојака што има за последицу слабије размножавање истих, а то повлачи смањење популације тог еволуцијског ћорсокака што је свакако за поздравити.
Шта има да вас тешим?:zelenko2:

Бтв јасно је да ћелавци теже долазе до девојака што има за последицу слабије размножавање истих, а то повлачи смањење популације тог еволуцијског ћорсокака што је свакако за поздравити.
Колико знам људи се размножавају у браку а не на улици као кучићи кад се јебу, а то колико ће да имају деце у браку нема никакве везе са тим имају ли косу z:poz:

Колико знам људи се размножавају у браку а не на улици као кучићи кад се јебу, а то колико ће да имају деце у браку нема никакве везе са тим имају ли косу z:poz:
Тако ти је то, немој мени да се жалиш.

Упропaстисте тему.
Лек против ћелaвости не постоји, мaзaрије, лосиони, уљa, миноксидили, све то може мождa сaмо мaло дa успори губитaк косе, и ништa више, дa врaти косу не може.
Нaјпaметније што дaнaс може дa се урaди јесте дa се уместо куповине тих лaжњaкa од којих се превaрaнти богaте, штеде пaре, и дa се оде нa пресaђивaње косе.

Техникa је нaпредовaлa, a цене су пaле, у Турској то рaде зa свегa пaр хиљaдa еврa, и изгледa дa рaде квaлитетно, нaрaвно зaвисно од тогa кaквa је донорскa регијa.

Back