Harpija
Zainteresovan član
- Poruka
- 268
bitno je baciti im kosku...i gledati razvoj dogadjaja..uvek isti ucesnici,iste teme,iste "mudrosti",znaci uzvika i ostala interpunkcija a ne znam da li iko i cita sve ovo,ja ne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm... za 10 meseci 160 postova je merilo... ne znam... nikad nisam razumeo ljude koji imaju potrebu da nekom broje zbog broja postova... sta ti time zelis reci, prosvetli me, o pravedna teta Harpijo...Harpija:ne moram da je citam,uvek je isto.
helen,skvo,leksa,rejndog,nekada je zario i palio efendija (licno ga ne volim) i malo manje random,jedno vreme je ava g istu pricu pricala pa je ne vidjam sad nesto....da ne nabrajam vise i tako nemas pojma o cemu pricam.
na svu srecu pa su se neki odjavili inace bi topic odavno bio zatvoren zbog kvaliteta izrazavanja.
i sta si ti sad,mali smrda dosao i nasao se da mi popujes i ovo nije prvi put da me lovis za nesto.
uzgred,za 5 meseci si nabio 4000 postova i jos ko zna koliko na onom jebackom forumu,od cega je verovatno 90% replika na repliku..ako mislis da je to mera kvaliteta postovanja,varas se sinak.
prema tome dabome.pali mali.
Lexa:Pa, govori o obrazovanju
Ja stvarno izbegavam da pridajem značaj ljudima koji su "postigli nešto", na lestvici "dobrote ljudskog bića"ali ne bih baš toliko obezvredila nečiji trud.
Uostalom, zavisi i od toga šta se završi, naravno...
Harpija:ne moram da je citam,uvek je isto.
helen,skvo,leksa,rejndog,nekada je zario i palio efendija (licno ga ne volim) i malo manje random,jedno vreme je ava g istu pricu pricala pa je ne vidjam sad nesto....da ne nabrajam vise i tako nemas pojma o cemu pricam.
na svu srecu pa su se neki odjavili inace bi topic odavno bio zatvoren zbog kvaliteta izrazavanja.
.
Granici? Uh, ala je ovo nešto duboko, ne mogu da ga shvatim, biće vremena, ću da shvatim. Nego, OK, ne govori, kako god kažešnesvrstani666:izvini, ne govori... ne pricam sa ljudima na granici...tjao!
na to sam i mislilaSilent Bob:lovim svakog forumasa koji u svojim postovima napisu nelogicnost...