cela ta pricha...

ne moram da je citam,uvek je isto.
helen,skvo,leksa,rejndog,nekada je zario i palio efendija (licno ga ne volim) i malo manje random,jedno vreme je ava g istu pricu pricala pa je ne vidjam sad nesto....da ne nabrajam vise i tako nemas pojma o cemu pricam.
na svu srecu pa su se neki odjavili inace bi topic odavno bio zatvoren zbog kvaliteta izrazavanja.
i sta si ti sad,mali smrda dosao i nasao se da mi popujes i ovo nije prvi put da me lovis za nesto.
uzgred,za 5 meseci si nabio 4000 postova i jos ko zna koliko na onom jebackom forumu,od cega je verovatno 90% replika na repliku..ako mislis da je to mera kvaliteta postovanja,varas se sinak.

prema tome dabome.pali mali.

Harpija:
helen,skvo,leksa,rejndog,nekada je zario i palio efendija (licno ga ne volim) i malo manje random,jedno vreme je ava g istu pricu pricala pa je ne vidjam sad nesto....da ne nabrajam vise i tako nemas pojma o cemu pricam.
na svu srecu pa su se neki odjavili inace bi topic odavno bio zatvoren zbog kvaliteta izrazavanja.
i sta si ti sad,mali smrda dosao i nasao se da mi popujes i ovo nije prvi put da me lovis za nesto.
uzgred,za 5 meseci si nabio 4000 postova i jos ko zna koliko na onom jebackom forumu,od cega je verovatno 90% replika na repliku..ako mislis da je to mera kvaliteta postovanja,varas se sinak.

prema tome dabome.pali mali.
Hmmm... za 10 meseci 160 postova je merilo... ne znam... nikad nisam razumeo ljude koji imaju potrebu da nekom broje zbog broja postova... sta ti time zelis reci, prosvetli me, o pravedna teta Harpijo...

O sadrzaju mojih postova necu ni da komentarisem, a ni o tome gde postujem... smesno... koliko i tuzno... Mada teta harpija sa svojim prigodnim radom na temu svastare i nije bas neki valjan sudija, ali dobro... necemo suditi o onome sta nista ne znamo, zar ne, Gospodjo Jackson...

A i opet kazem... da si procitala temu... bilo bi dobro... za tebe... mislim, da se ne izlupas ovoliko... Ali opet, papagaju, to je tvoj problem...

Sto se tice lova (lep izraz)... lovim svakog forumasa koji u svojim postovima napisu nelogicnost... i samim tim mi daju dovoljno materijala da ih napadnem... ko vam je kriv sto niste stitili bokove... (ili drugim recima: ko te ebe)

A za malog smrdu... ocerupacu te... papagaju...

Ali dobro... bitno je da teta papiga, ooops, nisam to, htedoh reci papagaj... zna o cemu se radi... i ako se nije dovoljno informisala... Ali dobro... papagaju ne zameramo... ali je zato strpamo u kavez... ocerupanu...

@helen, ne znam...sa druge strane kazu da cemo imati najvise mastera u evropi ako se izjednace diplome... :) mada ja stvarno ne mislim da je to pokazatelj svesti, a i kad sam napisala ruralne trebala sam da napisem izrazito ruralne... :)
zezam se, ok je, ne bih dalje ulazila u diskusiju, nisam ja protiv, naprotiv...samo me nervira preterivanje i nerealnost...
nego, ko je ova harpija? :)

Harpija:
.

mogla bi procitat sta su na ovoj temi napisali hellen, skvo, vanjusica, livija, antun, silent bob, lexa...mozda saznas nesto novo....uciti nije strasno...a ako te ne interesuje nemoj kvarit onima koji imaju sta reci

Joj, što sam imala kilometarski, onako EKSTRA FEMINISTIČKI post, ali spasila vas je moja ograničena konekcija.
Hm, Antuna, konkretno.
A što se ti, koji moj, buniš? Postaviš debilnu temu i očekuješ neki silan razvoj događaja. Šta je dubokoumno? Pričati o tome kako ti krvare desni i kako je život sranje? Ph, skroz si mi simpatičan, čak kontam da si i jako inteligentan, ali ******, nekad stvarno sereš.

Back