Čeku: Srbija zloupotrebljava članstvo u Interpolu

Upravo to. Ybt niko od šiptarskih terorista sada nije terorista već cijenjeni državnik...:evil:

Evo ti ga Haradinaj. :evil: Da mi je znati koliko je on platio svoju slobodu... :evil: Neka, neka, predvidjam da ce se sam ubosti nozem 7 puta u ledja i baciti sa mosta.

Možete da nastavite diskusiju normalnim tonom, možemo da krenemo sa kažnjavanjem, a možemo i da zatvorimo temu. Imamo tri mogućnosti, vi se opredelite za jednu od njih.

Chekaj, ne vidim ovde nikakve uvrede, niti neshto neznamtinijakolikostrashno... Shta, od sada se kaznjava i za ton!? :roll: Jel' to neko novo pravilo? :roll:

Znam zasto ga traze srpske vlasti ali one su za njega nenadlezne,valjda znas zasto..... a nadlezan je haski sud pa kad ga oni potraze i osude onda ce i za mene biti kriminalac,a do tada ostaje politichar.

Kad već pričaš o nenadležnosti on se sumnjiči za krivično djelo na teritoriji Republike Srbije,znači odgovarati će po KZRS a njegovo djelo ne zastarijeva pa će kad tad morati na sudjenje,čak prije nego što to ti misliš

Reci tachnu lokaciju gde je pochinio krivicno delo za koje se tereti.

E dobiješ nagradu ako skontaš....UN-SB Rezolucija br.1244 Ovlašćuje generalnog sekretara da uz pomoć odgovarajućih medjunarodnih organizacija, uspostavi medjunarodno civilno prisustvo na Kosovu, kako bi se obezbedila privremena uprava na Kosovu, pri cemu ce narod Kosova moći da uživa suštinsku autonomiju u okviru SR Jugoslavije, i koje će obezbediti prelaznu upravu pri cemu ce uspostavljati i nadgledati razvoj privremenih demokratskih institucija samouprave, kako bi se obezbedili uslovi za miran i normalan život svih stanovnika Kosova;

Poslednja izmena:
E dobiješ nagradu ako skontaš....UN-SB Rezolucija br.1244 Ovlašćuje generalnog sekretara da uz pomoć odgovarajućih medjunarodnih organizacija, uspostavi medjunarodno civilno prisustvo na Kosovu, kako bi se obezbedila privremena uprava na Kosovu, pri cemu ce narod Kosova moći da uživa suštinsku autonomiju u okviru SR Jugoslavije, i koje će obezbediti prelaznu upravu pri cemu ce uspostavljati i nadgledati razvoj privremenih demokratskih institucija samouprave, kako bi se obezbedili uslovi za miran i normalan život svih stanovnika Kosova;

Aaaaa tako su to vama rekli ..... e pa sad su mi neke stvari jasne ......

Не треба га хапсити,него да се наше службе безбедности њиме позабаве,као што то раде Руси или Кинези.
Иначе,то што се он не хапси,само показује дела Европске Уније да штити и одгаја најгоре криминалце.
Одавно би он трунуо у затвору или добио метак да га не штите злочиначки владари Уније.

Back