Ceku najavio proslavu ispre zgrade Pozorista...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Честитам,свим Србима и онима који Србију осећају као своју драву,нови Устав!
Честитам и Чеди,Чанку,Кандићки и Агиму Чекуу на свом новом Уставу!Сада с правом могу да организују нарко-парти у сред Приштине и прославе то на прави начин.

SRECNO TI BILO, SRBIJO:)
U TV-studiju, jedan od ucesnika u razgovoru je rekao da je (parafraziram) Ceku moguce i pomogao da Srbi odluce u zadnjem momentu, i "da bi tamo sigurno bilo proslave"!
Srbi iz Kosovske Mitrovice su napravili veliko slavlje, pristizu i Srbi iz okolnih mesta, pevaju i klicu Srbiji:)
Dusam mi je presrecna ali preumorna, ali, ne zalim se na umor.
UPravo je krenulo neko gadno nevreme, msilim, neka ga, hvala sto je sacekalo, hvala svima onima koji su danas pomogli da Ustav bude usvojen na Referendumu.

Jos jedno: SRECNO, SRBIJO:)

Novi ustav je izglasan na referendumu.
Međutim nema mesta za slavlje, ali ima za sramotu.
Naime, dok je izlaznost na KiM bila preko 80% i
dok se u Zvečanu, Severnoj Kosovskoj Mitrovici... slavi, dotle
je u Srbiji manje od 50% ljudi zainteresovano za njihovu sudbinu,
za njihove domove, imanja, decu.
Zar je moguće da je tih 80-ak hiljada Srba na KiM toliko glupo da ne znaju šta je dobro za njih i Srbiju... i da se raduju Ustavu koji nije dobar za Srbiju...
Da li je moguće da pola stanovnika Srbije boli ****** za svoje
sunarodnike na Kosovu i Metohiji.
Izgleda da je moguće.
Uskoro će se tih 50% oglasisti i na ovom sajtu i kukati kako
je referendum pokraden. U stvari već su se oglasili.
Eto države u kojoj živimo...

Nije vreme da se prepiremo, hocu da kazem, da je bilo dosta ogrocenih Milosevicevaca (da se tako izrazim) koji posle izjave Borisa Tadica da je ovaj Ustav raskd sa Milosevicevim rezimom, odustalo od izlaska. Ja znam bar dvoje, a koliko ih je takvih u Srbiji.
Mislim, da narod bukvalno na juris ne zaposede biralista u poslednja 4 sata, ne bismo sad ni imali Ustav.
Neka stave prst na celo politicari, i neka im ovo bude opomena. Narod ume da nagradi, ali i kazni.

dobro:
vizija.gif

Perhaps it's true that Ceda has a vision. Regrettably it's from smoking some funny stuff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back